Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!

FC Starobrno Warriors [19638]

Owner: Dušek

Joined: 2005-09-25 Language: Čeština

Last matches:
První Liga FC Chelsea Kokory -:- FC Starobrno Warriors

Český Pohár Sharp Boys Haleny 6:2 FC Starobrno Warriors

Deník válečníka

Na slovíčko s majitelem

2008-08-29 10:39

Dneska jsme si pozvali k "mikrofonu" majitele našich "ledových válečníků" pana Dušana Smrčka. Dušane, co říkáte úvodu nové sezóny, jak jste spokojen s přenesením přípravy do ligových zápasů, atd...?
Zdravím všechny příznivce našeho klubu a děkuji za dnešní pozvání. Úvod nové sezóny není optimální a to především díky bržskému výpadku z domácího poháru. Liga jako taková je velmi vyrovnaná, takže jedna výhra vás vystřelí nahoru, naopak jedna prohra do sestupu.
Zmínil jste se o špatném výkonu v poháru. Co k tomu povíte?
Jak jsem řekl, strašně rychle a lacino jsme vypadli. Myslím si, že tým našich kvalit složených z profesionálů by neměl trpět výpadky ve hře v takovém měřítku, jaký je poslední dobou bohužel zvykem.
Čím si toto vysvětlujete?
Přístupem a koncentrací jednotlivců. Fotbal je týmová hra, kde za provaz musí min. 90 minut táhnout 11 členů sestavy. Je to o každém z nich a pokud jeden článek selže, stane se celý řetěz zranitelný a silný jako tento odpadnutý článek. Poté se dostavují kolapsy v zápasech, jako v poháru, nebo např. v minulém ligovém kole, kdy jsme měl uzmout všechny 3 body. O to víc samozřejmě respekt soupeři a jeho hře.
Budete během sezóny díky těmto faktorům dělat zásahy a změny v týmu?
Zatím nic vážného. S trenérama jsme dohodnutí, že počkáme do půlky ligy, pak si sedneme a uděláme dílčí rozhodnutí, kde si vše vyříkáme a probereme, co je špatně a co naopak dobře.
Máte vyhlédnuté případné posily, které by ještě v průběhu sezóny mohly tým vylepšit?
Vždy se snažíme být na poli scoutingu a přestupového trhu aktivní a ne jinak tomu je a bude i letos. Našim cílem je vylepšit kádr tak, aby byl schopný nejen do 1.ligy postoupit, ale sehrávat tam důstojnou partii. Nemáme v úmyslu jako plno jiných týmů do 1.ligy nakouknout a ihned po další sezóně se zase pakovat dolů.
Co vy a dovolená?
Odpovím jednoduše. Co je to dovolená? Ne, ještě nic neproběhlo, ale doufám, že to brzy napravím, přeci jen i já si zasloužím chvíli klidu. Letos jsme během pauzy rekonstruovali tréninkové plochy a zázemí pro mládež, což si žádalo nemalé investice, ale také moji přítomnost.
Určitě i tímto se chcete příbližit týmům z 1.ligy?
Dovolím si tvrdit, že v tomto směru patříme ke špičce v ČR, ale bez kvalitního zázemí, dostatku hracích i tréninkových ploch v moderním fotbale nemáte šanci uspět.
Vypadáte jako spokojený člověk, když Vás vidím, je to tak?
Víte, řeknu to takto...Je mi 33 let, dělám to co miluji a to je fotbal. Jako hráč jsme byl amatér, jako člověk v managementu se realizuji jako profesionál. Klub je ekonomicky zdravý, své závazky plní, nedluží a je v zelených číslech a já se raduji z každého gólu, jako bych byl sám na hřišti.
Dušane, děkujeme za rozhovor a jsme moc rádi, že jste si na nás udělal chvilku
Poděkování je i na mé straně. Vždy se rád za Vámi zastavím a mile rád informuji o dění nejen v klubu. Těším se zase příště nashledanou a všechy diváky našeho klubu tímto zdravím, ať nám fandí stejně celou sezónu, jste vážně úžasní!


12.8.2008

TÝMOVÁ HYMNA

My povstali jsme vprostřed zimy
v mrazivém moři sněžných dun
jak neodbytné staré viny
zjevující se hříšníkům.

My trestáme a bez milosti
váhavé, slabé, padouchy
a krutí jsme až k morku kostí,
srdce nám ztvrdlo v rampouchy.

Jsme ti, co od plev dělí zrno:
my slavní Sněžní bijci Brno!

Autor: Thorax Antineu


Archive
Guestbook

přátelák jak lusk:)

ooo [del] 2014-03-05

Predorón zdraví Sněžné bijce!

Rapax [del] 2011-12-06

Greetings from Poland and good luck.

Damian69 2011-08-05

entries: 146 | next

Invite friends and earn free Plus!
Number of users invited: 0

Events
Junior Zdeněk Rejžák has signed a contract
2024-04-18 07:31:04
Alex Mazák has been sold
2024-04-03 06:09:44
Alex Mazák has been placed on a transfer list
2024-04-01 00:06:34
Emanuel Brunat has been bought
2024-04-01 00:02:31
Junior Alex Mazák has signed a contract
2024-03-28 09:49:07