Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!

de speedbikers [21570]

Owner: trikke - online

Joined: 2020-05-23 Language: Nederlands

Last matches:
2de Klasse.02 de speedbikers -:- heilige

Junior 2de Klasse de speedbikers 0:1 neoAnderlecht

Rupert Brouckaert maakt zijn intrede bij de Speedbikers!

2023-02-26 14:12

Voetbalclub De Speedbikers heeft onlangs een veelbelovende aanwinst binnengehaald in de vorm van de 17-jarige keeper Rupert Brouckaert. De jonge Belgische doelman wordt gezien als een toekomstige versterking voor het team en zal geïntegreerd worden in het trainingsprogramma om hem zo goed mogelijk voor te bereiden op zijn debuut in het eerste elftal.

Rupert Brouckaert is geboren in Aarschot en begon op jonge leeftijd met voetballen bij de plaatselijke voetbalclub. Al snel werd zijn talent opgemerkt en hij werd geselecteerd voor de jeugdteams van de Belgische clubs. Als keeper viel hij op door zijn goede reflexen, zijn snelle reactievermogen en zijn uitstekende positiegevoel.

De Speedbikers hebben al geruime tijd interesse in Brouckaert en hebben hem tijdens verschillende wedstrijden van de plaatselijke jeugdploegen gevolgd. Na verschillende gesprekken met de speler en zijn familie werd besloten om hem een contract aan te bieden. Het bestuur van De Speedbikers is erg enthousiast over de komst van de jonge keeper en ziet in hem een belangrijke versterking voor de toekomst.

Brouckaert zal nu geïntegreerd worden in het trainingsprogramma van De Speedbikers. Dit programma is gericht op het ontwikkelen van de individuele kwaliteiten van de spelers en het verbeteren van de teamprestaties. De jonge doelman zal worden begeleid door ervaren trainers en coaches die hem zullen helpen om zich verder te ontwikkelen en zich aan te passen aan het hogere niveau van het voetbal bij De Speedbikers.

De Speedbikers zijn ervan overtuigd dat Rupert Brouckaert in de toekomst een belangrijke rol zal spelen in het team en hopen dat hij snel zal kunnen wennen aan het niveau van het professionele voetbal. Het is nog niet bekend wanneer Brouckaert zijn debuut zal maken in het eerste elftal, maar de supporters van De Speedbikers kijken alvast uit naar zijn eerste optreden op het veld. Met zijn talent en potentieel lijkt hij in ieder geval een veelbelovende toekomst tegemoet te gaan.



Regenerate response


Archive
Guestbook

Goed bezig Trikke!

Royal Flush 2023-01-01

entries: 1 | next

Invite friends and earn free Plus!
Number of users invited: 3

Events
Stadium has been rebuilt
2024-03-28 07:25:50
Stadium has been rebuilt
2024-03-28 07:25:10
Ánderson Bracho has been bought
2024-03-26 21:51:43
Junior Aurélien Ivens has signed a contract
2024-03-21 06:36:37
Jona Goossens has been sold
2024-03-20 06:15:33