Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!

Corinthians FC Rotterdam [18638]

Owner: Edgar Chadwick - online

Joined: 2023-09-27 Language: Nederlands

Last matches:
Tweede Divisie.02 FC Venko -:- Corinthians FC Rotterdam

Eerste Divisie (jeugd) Corinthians FC Rotterdam 0:1 Victoria SV

De Corinthian

Corinthians vertrouwen op hun eigen jeugd!

2024-05-10 13:03

Met de verkoop van Igor Comte en Marinus den Edel heeft Corinthians de laatste twee spelers verkocht die niet uit de eigen jeugdopleiding komen. Vanaf nu richt de club zich alleen nog op spelers uit de eigen jeugdopleiding. Dankzij de transferwinsten van de afgelopen tijd heeft de club zowel het stadion als de trainingsomstandigheden aanzienlijk kunnen verbeteren en is daardoor in staat om voldoende goede spelers voor het eerste elftal op te leiden.
Sportief directeur Edgar Chadwick: "Wij zijn een club uit Rotterdam en willen bouwen aan een team van Rotterdammers! We zien dat het voetbal steeds meer achterop raakt door de toenemende commercialisering. Wij willen ons geld niet gebruiken om nieuwe spelers te kopen en hun adviseurs te betalen, wij willen ons geld investeren in ons jonge talenten. Dat vergt geduld, maar het zal zich uitbetalen!"

Door de grote verschillen tussen de Eerste en Tweede Divisie is het momenteel zelfs niet mogelijk voor de club om spelers op de transfermarkt te betalen om de sprong naar de volgende divisie te maken en daar te blijven. De club kiest voor de geduldige aanpak met een jong team (gemiddelde leeftijd 17,3 jaar), maar weet ook dat de fans niet eeuwig geduld zullen hebben: "De fans zullen geduldig zijn omdat ze blij zijn om mensen uit hun stad in het team te zien. Zolang ze vooruitgang zien, zullen ze geduldig zijn. Maar het is ook duidelijk dat er op een gegeven moment succes moet zijn. Als dat er niet komt, moeten we er nog eens over nadenken."


Archive
Guestbook
no entries

entries: 0 | next

Invite friends and earn free Plus!
Number of users invited: 0

Events
Junior Winston Nagels has signed a contract
2024-05-09 08:21:54
Junior Frans van Nee has signed a contract
2024-05-09 08:21:52
Igor Comte has been sold
2024-05-08 23:22:28
Marius den Edel has been sold
2024-05-08 21:38:46
Igor Comte has been placed on a transfer list
2024-05-06 21:09:29