Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!

Sarkanyvadasz FC [22257]

Owner: egergely - online

Joined: 2008-11-11 Language: Magyar

Last matches:
Friendly (cup) Barossi Hungária FC -:- Sarkanyvadasz FC

NB II.02 Sarkanyvadasz FC 0:2 Milan AC 07

Heti Sport Magazin

Heti Sport Magazin: 66. Szezon. 7. Szám.

2023-07-16 13:32

Csapatunk az elmúlt szezonban a 2. helyen végzett a Bajnokságban 126 lőtt góllal, amivel mi lőttük ismét a legtöbb gólt a szezonban és csupán 2 vereséggel, amivel nem sokkal maradtunk el az élen végző 100%-os Avatar FC mögött. Ezért csapatunknak lehetősége nyílt ismételten megmküzdenie egy NB. 2-es csapattal a feljutásért. Emiatt a szezon végére 2 idősebb támadónk is érkezett; Toader Bălănescu és Franco Croz, akik a távozó fiatalokatt; Jagodics Zsombor és Edmund Montwiłł váltották elől. Így az új és megerősödött támadósorunkkal vártuk az Osztályozós meccsünket a Feltámadás F.C. ellen. A csapat Sztárjátékosa; Gubán Géza sérülés miatt nem játszhatott, így egy átrendezett középpályával és védelemmel álltunk ki ezen a meccsen.

Majd egy izgalmas mérkőzést követően, végül 4-1-es győzelemmel a csapatunk először tette be a lábát a második osztályba!!!

De mivel a itt a többi Rájátszós csapat sikeresen bentmaradt és a Bajnokság kezdete előtt 2 védőnk is lesérült, így kb. mi számítottunk a leggyengébb csapatnak itt... De bizakodva vártuk az első NB. 2-es szereplésünket... És a szezon végére a bentmaradást tűztük ki célúl...

Az első 3 fórdulóban még a viszonylag gyengébb csapatokkal játszottuk a csoportban, ők így is felülmúltak minket értékelésben, de a kitartásunknak és a szerencsénknek is köszönhetően mind 3 mérközést megnyertük. Volt amit 89. percben 4-5-re idegenben és a 3. fórdulót követően a tabella élén is álltunk
ekkor.
Eddíg azonban minden meccsünkön lesérült egy támadónk, így a 4. fórdulót kb. támadók nélkül vártuk. Majd a következő 3 fórdulóban meg kb. a legerősebbekkel játszottunk itt a csoportban. Ezeken a meccseken is voltak sérültjeink, de öröm az ürömben; hogy a legnagyobb csatárkieséseinket erre a 3 legerősebb csapatra kaptuk, akiknek így is egy-egy gólt sikerült lőnünk. De a sok-sok hátúl elkövetett hiba miatt pedig tucatjával kaptuk a gólokat ott is.

De nem nézünk hátra, csak előre, így bizakodva várjuk a soron következő mérkőzéseinket.

Az előző szezonban Gubán Géza a 14 kiosztott gólpasszával összesen 5x, zsinórban 4x nyerte el a Legtöbb Gólpassz címet. Gratu neki megint.

Az A és B keretből távoztak Mestan Karakaya és Wiesław Kłapacz is. A helyükre a 19 éves középpályás és védő palánták, Marcin Oryszko, Isidoro Araújo és Petro Bazilevich érkeztek. Valamint érkezett egy véletlen és gyengébb igazolás is, a Brasil támadó Calixto Carli Neto előre, a sérültek pótlására.

A Sárkányvadász Stadion-ban az idei szezonra nem történtek módosítások az NB. 2-re való felkészülés miatt.

A idős sérültjeink, lassan de gyógyulgatnak, a fiataljaink edzésről-edzésre fejlődnek az edzéseken. Így reméljük sikerül egy erősebb csapatot kinevelnünk a mostaninál is a későbbiekben és sikerül megvetnünk a lábunkat az NB. 2-ben.

Hajrá Sárkányok :)


Archive
Guestbook
no entries

entries: 0 | next

Invite friends and earn free Plus!
Number of users invited: 2

Events
Junior Márk Popol has signed a contract
2024-04-25 11:49:05
Árpád Tarlós has been sold
2024-04-21 00:41:50
Árpád Tarlós has been placed on a transfer list
2024-04-19 00:32:38
Junior Árpád Tarlós has signed a contract
2024-04-18 10:13:28
Jakub Kasperek has been bought
2024-04-06 18:00:10