Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!

Sarkanyvadasz FC [22257]

Owner: egergely - online

Joined: 2008-11-11 Language: Magyar

Last matches:
Friendly (cup) Barossi Hungária FC -:- Sarkanyvadasz FC

NB II.02 Sarkanyvadasz FC 0:2 Milan AC 07

Heti Sport Magazin

Heti Sport Magazin: 65. Szezon. 6. Szám.

2023-04-02 23:30

Csapatunk az elmúlt szezonban a 4. helyen végzett a Bajnokságban, 102 lőt góllal, amivel mi lőttük a legtöbb gólt a Bajnokságban. Az idei szezonra sikerült ismét egy új és erősebb taktikát összeraknunk a tavalyihoz képest, valamint érkezett egy idősebb támadó is Slavomír Hoboj személyében, aki a távozó Lê Văn Vũ-t váltotta elöl. És mivel a tavalyi Bajnok és feljutó FácánkertTC helyére, egy edző nélküli inaktív csapat, az Olajbogyok érkeztek, így izgatottan vártuk az első mérkőzéseinket az új szezonra: Az első fordulóban az Avatar FC ellen még vereséggel zártunk az új taktikánkkal, viszont a következtetéseket levonva a Hcity FC ellen egy 4-0-ás győzelemmel mutatták meg a srácok, hogy az idei szezonban az 1. és a 2. helyért leszünk versenyben. Persze bárhogy változhatnak még az erőviszonyok, de az előző szezon végén 3-2-es vereséggel és összességében a Hcity FC ellen mindíg rakás 3,4v1 kihagyott jelyzetekkel, de vereséggel hagytunk mindíg 3 pontot náluk. Most esélyük sem volt a mérkőzésen... Reméljük sikerül majd a záró fordulóban az Avatar FC ellen egy jó meccset játszanunk, valamint tartanunk a -3 pontos lemaradásunkat, úgy a mi kezünkben marad majd a Tabella végeredménye... De innen nézve, így fest ez a szezon...

A szerkezeti módosításokon túl néhány játékosunk elhelyezkedése is megváltozott még a csapatban. Mivel a védelmünk picit előrébb lépett az eddigiekhez képest, így a széleken játszó Orosz Győző és Teleki Vilmos középső védőkké váltak, míg a helyükre Zimmermann Károly és Mestan Karakaya kerültek a szélekre. A Középpályán nem történt változás, Kaló Bence 5. védőként segíti a csapat védekezését majd az előrejátékot, Sárosi Márk és Gubán Géza pedig középpályásként készítik elő a befejezéseket a 3 belső Támadónknak.

Az előző szezonban 16-16 Gólpasszal Sárosi Márk és Gubán Géza holtversenyben végeztek az élen a Legtöbb Gólpassz kategóriában. Míg Sárosi Márk 1x, Gubán Géza már zsinórban 3x, összesen 4x nyerte el ezt a címet a pályafutása során. Reméljük megtartják ezt a jó szokásukat továbbra is.

A B keretbe 3 fiatal támadó is érkezett; Sebi Stoenescu, Zenon Mistrz és Antonie Sioncke néven. Mind a 3-an gyorsan fejlődnek az edzéseken és ezt a hétközi mérkőzéseken is bizonyítják. Meglátjuk majd, meddig sikerül eljutniuk a csapatnál. Valamint az Ifi suliból is reméljük, hogy sikerül majd ismételten nagy neveket kinevelnünk.

A Sárkányvadász Stadion megkapta az utolsó előtti fejlesztését is, így már csak 1 szektor vár tetőre a teljes munka befejezéséig.

Bizakodva várjuk az idei szezon mérkőzéseit, célunk a 2. hely megszerzése vagy ha úgy alakul, harcban maradnunk az utolsó fórdulóban is a Bajnoki címért.

Hajrá Sárkányok :)


Archive
Guestbook
no entries

entries: 0 | next

Invite friends and earn free Plus!
Number of users invited: 2

Events
Junior Márk Popol has signed a contract
2024-04-25 11:49:05
Árpád Tarlós has been sold
2024-04-21 00:41:50
Árpád Tarlós has been placed on a transfer list
2024-04-19 00:32:38
Junior Árpád Tarlós has signed a contract
2024-04-18 10:13:28
Jakub Kasperek has been bought
2024-04-06 18:00:10