Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!

FC Slovan Bratislava 19 [33288]

Owner: pindo2020

Joined: 2006-06-16 Language: Slovenčina

Leagues: Super liga

Country: Slovensko Region: Bratislavský


Last matches:
Super liga Great talents Trnava -:- FC Slovan Bratislava 19

Super liga FC Slovan Bratislava 19 2:2 CF Barcelona

ROZHOVOR

2013-01-02 08:41

Tak prinasam vam kratky rozhovor s prekvapenim tejto sezony Jezom a jeho tymom
RAPTOR

RANK 5473.19 najvysie nasadeny tym na Slovensku na zaklade vysledkov
POCET HRA 24
PRIEMERCOVNA FORMA impozantna
PRIEMERNY VEK 27,4
PRIEMERNA HODNOTA: 1 118 532 €--5 v tabulke priemernej hodnoty tymu na Slovensku
CELKOVA HODNOTA 26 844 750 €-momentalne najhodnotnejsi tym na Slovensku



nazov tymu-RAPTOR
zalozenie tymu-4.11 2008
klubove farby-ZELENO ZLTE
najvetsi uspech-PRVE MIESTO V CORGON LIGE
najvysie vitazstvo[/b]-21:0 proti J.U.P.L.E Zvolen
[b]najvysia porazka
-0:12 proti FK Slovan Trstená
najvysia navsteva-36 000
najlepsi strelec tymu v lige-29 goloviGustáv Školník



trosku sa nam predstav ako sa volas,kde byvas......
Volam sa Martin Tomašovič a byvam v Ziline, kde som sa narodil, vyrastal. Nevymenil by som Zilinu za ziadne ine mesto na Slovensku.

si slobodny ci zenaty?ako dlho?
Som stastne slobodny, lebo doteraz som nanasiel holku, ktora by bola slobodna a dokazala by akceptovat 90 dni strávených na rybach. Vzdala to zatial kazda.

co si studoval a comu sa momentalne venujes-praca
Vystudoval som Slovensku Polnohospodarsku univerzitu, odbor vyziva zvierat a zameral som sa na chov ryb. Dlhodobo som pracoval s rybami mimo Ziliny, no nakonec ma zlakala pracovna ponuka z mojeho rodneho mesta a momentálne pracujem na Centralnej evidencii zvierat, kde budem mat na starosti evidenciu ryb a hlavne pripravu softveru, ktory bude sluzit na evidenciu ryb.

ake je tvoje oblubene muzstvo vo futbale + oblubeny hrac?
Tak to je jednoznacne Arsenal a potom ManU a Liverpool. Oblubeneho hraca nemam, ale da sa povedat , ze je nim asi Giggs.

skus zhodnotit tuto sezonu , ktora znamenala historicke zlato v najvysej sutazi
Tuto sezonu som postupil do CL s cielom vyhnut sa barazi, ale absolutne ma nenapadol boj o titul. Skor som chcel uchmatnut body sheepovi, phesimu , vladovi a troska pomiesat poradie. Velmi mi zahral do kariet fakt, ze phesi omladil a hral v zostave so 16 rocnymi hracmi. Sheep, vlado a el sa zamerali na pohar, tak v lige nenastupovali s top zostavou. Vdaka tomu som sa dostal na celo tabulky a citil velky uspech. Cakali ma odvety kde uz chalani hrali s Ackami a prave tieto zapasy mali rozhodnut o vyhre v lige. Vsetko islo tak jako malo a ziskal som titul, ktory ma nesmierne potesil. Je to ale pre mna prekvapenie, lebo som to necakal, ale pomohlo mi aj vela okolnosti. Inac by bol boj o titul zlozitejsi.

plany do buducna s tvojim tymom resp chystas niake zmeny do dalsej sezony
Plany do budoucnosti? Tak je to jednoznacne prejst na trening midov. Trenujem utok a ked chcem plnohodnotne trenovat utok a to konkretne techniku, musim hrat 5def + 5 mid. Tym velmi trpi hra a stracam kontakt so superom. Vsetko som podriadil meningu a preto sa postup do CL oneskoril cca o dve sezony. Proste s att v zalohe sa vyhrat liga neda a trapil som sa 2 sezony v 2 lige. Tuto sezonu chcem rozpredat utocnikov, staru zalohu a zacat s treningom midov. Teraz to bude urcitu dobu dost narocne hrat so slabou zalohou.

skus nam prezradit momentalne svojich 3 naj hracov
Tak naj hvezda je urcite Skolnik, ktory neskutocne premiena sance. Je jedinecny a u mna nenahraditelny. Dalsi bol moj oblubenec Baricko, ktoreho ste videli asi vsetci. Ze rysik .
Ale po zraneniach ktore ho uz stali cca 20 treningov velmi zaostal, padol na forme. Uz stracam trpezlivost a rozhodnem sa co snim bude dalej. Tretia hviezda Rusinek je moj bozsky gk ktory vedel podrzat v klučových momentech.
na ktoreho hraca spominas najradsej , ktory uz nie je v tvojom tyme
Tak to je urcite Jentsch, ktory bol naj strelec v 2 lige a tiez jeden z tych utocnikov, ktory do coho kopol, tak to skoncilo v sieti.

ktore vitazstvo si cenis najviac
Ktore? Tak pri U21tke je to vitazstvo 1:0 nad Talianskom, ktore sa stalo majstrom sveta a utrpelo jedinu porazku. V nasich ligach to bolo urcite barazove utkanie s neom a tuto sezonu vyhry nad vladom, kde to bolo vzdy tesne .

mas niakeho supera na ktoreho sa pripravujes extra?cize supera ktoremu nechces dovolit vyhrat za ziadnu cenu
Taky nie je. Na kazdého sa pripravujem rovnako. Akurat zalezi na sile muzstva a podla toho venujem priprave cas. Nerobim rozdiel a nemam tu supera, ktory by mi vyhrou dvihol adrenalin. Rad zagratulujem kazdemu, kto ma porazi. Jedine zapasy ktore su pre mna prestiz je vlado, andrej(Andrea), subway a robin 19, vvk a vlko s ktorymi som viedol boje v nizsich sutaziach, ale vsetko v priatelskej atm. Jedna vec ma mrzi a to ze skoncil tomasc. Je to strata pre nasu U21 a aj CL.

clovek s ktorym si tu na sokkeri rozumies najviac
Tych je ozaj vela a tazko povedat kto to je a nechcem nikoho zabudnut. Som nekomfliktny chalan a vychadzam s kazdym. Ak nie, tak ho igronujem. Ty ktori su moji kamosi, to vedia a nemusim to tu pisat . Ja by som skor kladol otazku: koho si vazis, alebo kto ti tu najviac pomohol v zaciatkoch. Tam by som jednoznacne napisal Mapec, Maro, Phesi, VvK, ale ten mi nepredstavil ziadnu studentku, tak to mu zazlievam :D

skus mi povedat top 3 tymi ci uz sucasnosti alebo minulosti ktore su alebo boli podla teba najlepsie na slovensku
Jednoznacne Rybar. Podla mna nemal v jeho ere konkurenciu. Uricte Phesi, ktory sa drzi na vrchole prakticky odkedy tu som. Treti je mortal, ktory ma alebo mal muzstvo světověj triedy.

kto ti na sokkeri pije najviac krv?
Kto? Fuu tak to neviem. Asi nikto. Ak mi ma niekto pit krv, tak mu to proste nedovolim. Ale neznasam arogantne spravanie, ktore tu poniektori maju a nebudem ich menovat, lebo necitim ku nim nenavist. Niekedy je upirik nas Ludko, ale na neho su zarucene metody, ktore treba aplikovat :D

tajny ciel do buducnosti?
Tak tuto sezonu chcem ist co najdalej v LM, ale bude to velmi tazke, lebo moja zaloha nie je najlepsia. Tretoligove muzstva maju zalohu lepsiu ako mam ja. Vzdy idem do vsetkého naplno. Rad by som si vytrenoval top zalohu, drzal sa na spici co najdlhsie a urcite by som chcel este skusit nasu repre. Ale ciele co a kedy vyhram, som si nikdy nedaval a ani nikdy davat nebudem. Moje hesle je: Hrat a vyhrat a preto sa snazim ist do kazdeho zapasu naplno!


Archive

ROZHOVOR

2013-01-02 08:41

HURA

2011-09-19 18:35

ASSUR

2011-09-19 18:31

Zapas roka

2011-09-06 19:43

HISTORICKE STATISTIKY

2010-12-29 22:29

Guestbook

Pozdrowienia z Polski i życzę powodzenia.

Damian69 2019-03-18

1.7.8.

gipsi 2018-12-24

177

Darko-s [del] 2016-11-27

entries: 179 | next

Invite friends and earn free Plus!
Number of users invited: 0

Events
Marek Rafael has been sold
2024-03-25 19:54:11
Renato Perneta has been bought
2024-03-24 19:19:22
Marek Rafael has been placed on a transfer list
2024-03-23 19:50:11
Oscar Pletinckx has been bought
2024-03-23 19:49:20
Junior Oto Brozman has signed a contract
2024-03-21 06:29:28