Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Uutiset
Kehityspäiväkirja 19: Yleiskatsaus-välilehti

 • westbrom
 • 2020-08-14

Kehityspäiväkirja 19: Yleiskatsaus-välilehti

Työskennellessämme verkkosivuston uuden designin ja käyttäjäkokemuksen kanssa, päätimme luoda uuden välilehden - yleiskatsauksen. Sen tarkoituksena on kerätä managerille tärkeät tiedot yhteen paikkaan ja se asetetaan näkyville heti kirjautumisen jälkeen. Uuden Sokker-ulkoasun käyttöönoton jälkeen tämä sivu on ensimmäinen jonka näemme.

Täällä voit nähdä tämän sivun mallin:
https://xd.adobe.com/view/cd353768-7ee6-4813-b032-a68f0b5d0772-9866/?fullscreen

Keskeiset toiminnot:

Hälytykset - vasemmassa yläreunassa on pyörivien viestien ruutu - mallissa on 4 ilmoitusta, joista ensimmäinen kertoo seuraavan ottelun kokoonpanon puutteista. Ilmoitukset auttavat tärkeiden päätösten tekemisessä - ne muistuttavat sinua kokooonpanon asettamisesta, harjoittelusta, ystävyysottelun järjestämisestä, varoittavat jos pelaaja ei pysty pelaamaan jne.

Kalenteri - lisäämme viikkoaikajanan, jotta jokainen manageri (mukaan lukien aloittelijat) voi helposti tarkistaa minkä tahansa viikonpäivän tapahtumat - kuluvan päivän tapahtumat kuvataan yksityiskohtaisesti (esim. tulot sponsoreilta), mutta on myös mahdollista käydä läpi tulevien päivien tapahtumat kyseisellä viikolla.

Viittaukset avaintietoihin - aloitusnäytöltä löydät myös linkin viikon harjoitteluraporttiin, ruudun jossa on yhteenveto tulevista ja pelatuista peleistä (linkki yksityiskohtiin), lehdistöhuone-välilehti ja yhteenveto seuran palkinnoista. Täältä löydät myös tietoa faniklubistasi ja tärkeimmät tiedot joukkueestasi (sen arvo, keski-ikä jne.)

Siirrot - myös siirrot näkyvät täällä - yhteenveto sinua kiinnostavista tulevista huutokaupoista. Täysi siirtolista on saatavana siirto-välilehdellä. Voit kuitenkin jo nähdä joitain parannuksia - mahdollisuus tehdä tarjouksia suoraan listasta (joutumatta menemään pelaajan sivulle) ja näet avaintietoja pelaajasta (ikä, arvo, palkka). Huutokaupat jotka eivät ole enää kiinnostavia voidaan myös poistaa. Mielenkiintoinen lisäys on tiettyä huutokauppaa seuraavien managerien määrä.

Otamme mielellämme vastaan tätä näkymää koskevia ehdotuksia tai kommentteja.

Kausi 48 - Season 48
2019-03-22 17:52
Suomi / Finland Jos sinulla on lupaava suomalainen 16-21-vuotias pelaaja, lähetä hänen taitonsa minulle tai päivitä hänen taitonsa tietokantaamme . If you have a promising Finnish...
Kehityspäiväkirja 18: Lyhyt yhteenveto uusista muutoksista

 • westbrom
 • 2020-08-09


Kehityspäiväkirja 18: Lyhyt yhteenveto uusista muutoksista

Tällä viikolla kerromme hiukan tulevista muutoksista.

Teimme sopimuksen kuvittajan kanssa ja hän aloitti työskentelyn pelin kuvien kanssa. Meillä on jo ensimmäiset esimerkit uusista pelaajien kasvoista - se osoittaa suunnan, johon valmistamme piirroksia hahmogeneraattorille. Älä kiinnitä huomiota esitettyjen kuvien ympyröihin - pelaajien kuvien lopullinen muoto sivun näkymässä ehkä esitetään muulla tavoin kuin ympyränä.
https://i.imgur.com/fWA9IaL.png

Samanaikaisesti jatketaan kehittämistä varten valittujen kahden graafisen suunnan parantamista. Alla olevassa linkissä näet ensimmäisen designin kehityksen (kuvakkeita, fontteja, painikkeita ja otsikoita on parannettu; yleistä muotoilua on jalostettu). Samanaikaisesti on käynnissä työ toisen (tummemman) designin parantamiseksi.

Päätimme yhdistää molempien suuntien parhaat elementit yhdeksi johdonmukaiseksi ideaksi, joka toteutetaan kahtena versiona - vaaleana ja tummana.
https://xd.adobe.com/view/df6a16fc-0146-45c6-952e-c376ee32df9a-8a39/

Muutokset sääntöihin

Sokkerissa perustetaan kaikki kansalliset liigat sen alkuperäisille kansalaisille ja asukkaille. Käyttäjillä voi olla joukkue vain asuinmaassaan tai kotimaassaan. Tarkkailemme IP-osoitteita, joista käyttäjät kirjautuvat Sokkeriin tarkistaaksemme heidän asuinpaikkansa. Sokker ei tue sellaisten työkalujen käyttöä, jotka voivat muokata tai piilottaa käyttäjien todellista IP:tä (esim. TOR, VPN, välityspalvelimet jne.). Nämä säännökset ovat olleet aina olemassa pelissä, mutta sääntöjen ensimmäinen luku on päivitetty niiden selkeyttämiseksi ja helpottamiseksi. Ole hyvä ja lue se ja ota yhteyttä Sokkerin henkilökuntaan jos sinusta tuntuu, että kärsit jostain siellä kuvatuista asioista. Tavoitteenamme on auttaa kaikkia käyttäjiä pelaamaan Sokkeria kunnioittaen pelin henkeä.

Kehityspäiväkirja 17: Uusi graafinen design: tulokset

 • westbrom
 • 2020-08-01Kehityspäiväkirja 17: Uusi graafinen design: tulokset

Tällä viikolla esittelemme tulokset edellisestä kyselystä, joka koski graafista designia.
Saimme lähes 400 ääntä ja päätimme jatkaa työskentelyä kahdella suosituimmalla vaihtoehdolla yhdistäen ne yhdeksi, kahteen eri teemaan - vaaleaan ja tummaan.

Löydät tulokset täältä:Ja yksityiskohtaisemmat tiedot kahdesta parhaasta projektista:
Vaihtoehto 1
Vaihtoehdon 1 pisteytys

Vaihtoehto 2 (vaihtoehto 4 edellisessä kyselyssä)
Vaihtoehdon 2 pisteytys (vaihtoehto 4 edellisessä kyselyssä)

Muistakaa että nämä kaksi ehdotusta ovat lähtökohta jatkotyölle - uskomme että visuaalista laatua voidaan parantaa vielä enemmän. Tulevina viikkoina suunnittelijamme yhdistävät projektit yhdeksi johdonmukaiseksi linjaksi ja me jaamme sen kanssanne tulevina viikkoina.

Aloitimme myös työn uusien kuvien suhteen, kuten pelaajien muotokuvat, seuralogot ja infrastruktuuri. Design-vaihtoehdoissa esitetyt muotokuvat ovat esimerkkimme, mutta ne on luotava tyhjästä, jotta niitä voidaan käyttää muotokuvageneraattorissa (erilliset elementit sekoitetaan keskenään).

Kehityspäiväkirja 16: Flash - työn eteneminen

 • westbrom
 • 2020-07-24Kehityspäiväkirja 16: Flash - työn eteneminen

Tällä viikolla haluamme kertoa Flashin korvaavan työn tilanteesta. Olemme korvanneet pari ensimmäistä elementtiä (peliasueditori, jotkut kaaviot jne.), mutta vielä on elementtejä jotka odottavat korvaamista.

Niiden parissa työskenteleminen on kuitenkin aikaa vievää - useimmiten ne ovat vuorovaikutteisia elementtejä, kuten taktiikkaeditori tai ottelun visualisointi. Vaikka niiden kehitys vie enemmän aikaa, on työ silti melko pitkälle edistyneessä vaiheessa useimpien elementtien suhteen.

Taktiikkaeditori ja pelaajien kuvat odottavat käyttöönottoa tulevina viikkoina.

2D-muuntamisen konversio on käynnissä - voimme jo näyttää sinulle jalkapalloilijoiden juoksuanimaation käännettynä uuteen tekniikkaan - voit tarkistaa sen täältä (jalkapalloilijat juoksevat kursorin perässä, voit tarkistaa heidän käyttäytymisensä liikuttamalla kursoria - animaatio on tietysti kiihdytetty). Tämä konversio on väliaikainen ratkaisu tulevina kuukausina (johtuen Flash-tuen loppumisesta vuoden lopussa).

Pelimoottorin uudesta visualisoinnista on tehty sopimus - se valmistuu heti kahtena versiona - 2D ja 3D. Se sisältää uusia ja laadukkaampia animaatioita ja korkeamman grafiikan tason yleisesti. Työt kestävät kuitenkin vuoden loppuun asti.

Kehityspäiväkirja 15: Sokkerin graafinen design

 • westbrom
 • 2020-07-17Kehityspäiväkirja 15: Sokkerin graafinen design

Viime viikkoina sinulla on ollut tilaisuus nähdä uuden Sokkerin malleja - ne ovat olleet vain toimintojen karttoja, eivät ehdotuksia graafiseksi designiksi. Sivuston uudelle ilmeelle suunnatut työt ovat jatkuneet useita viikkoja ja haluamme tänään esitellä neljä suunnittelusehdotusta, jotka ovat tärkeä askel meille ja työmme jatkamiselle.

Anna palautetta uusista grafiikoista, anna meille ehdotuksia ja täytä kysely. Yritimme pitää kysymyspatteriston tällä kertaa kohtuullisena, joten pyydämme vastauksia vain muutamiin avainkysymyksiin.

Linkki kyselyynTäältä löydät linkit neljään ehdotukseen:
Vaihtoehto 1: https://ibb.co/ZVK7pTB
Vaihtoehto 2: https://ibb.co/BZ2nKpW
Vaihtoehto 3: https://ibb.co/8cvr1vs
Vaihtoehto 4: https://ibb.co/Ptj9T40

Kehityspäiväkirja 14: Harjoittelu - Uusi käyttäjäkokemus (UX)

 • westbrom
 • 2020-07-10Kehityspäiväkirja 14: Harjoittelu - Uusi käyttäjäkokemus (UX)

Tällä viikolla käsittelemme käyttäjäkokemusta koskevan työvaiheen seuraavaa vaihetta. Tällä kertaa valmistelimme harjoitteluun liittyviä näkymiä, koska mielestämme pelin tämä osa on tällä hetkellä alikehittynyt ja monet käyttäjät seuraavat joukkueidensa edistymistä ulkoisten ohjelmien avulla.

TÄRKEÄÄ: Tänään näkemäsi projektit ovat malleja - uuden sivun luonnokset, jotka osoittavat kuinka sen navigointi toimii, miten elementit järjestetään ja millainen tietoarkkitehtuuri tulee olemaan. Nämä EIVÄT ole lopullisia graafisia malleja. Työskentelemme parhaillaan uuden graafisen suunnittelun parissa, ja näkemäsi mallit ovat vasta lähtökohta. Tämä on kuitenkin erillinen vaihe työssämme. Siksi arvioidessasi ja kommentoidessasi näitä teoksia muista, että puhumme luonnoksista emme lopullisesta projektista.

Valmistelluissa näkymissä on useita toimintoja:
1. Harjoittelu-uudistukseen liittyvät muutokset (10 täytettävää harjoittelupaikkaa) – ne osoittavat, kuinka on mahdollista asettaa pelaajat "edistyneelle" harjoittelulle.
2. Ylimääräisiä näkymiä, joiden avulla voit seurata harjoituksen etenemistä useissa eri muodoissa - viikkoraportit ja edustusjoukkueen / nuorten joukkueen yleiset tilastot.
3. Taulukkonäkymä valitun pelaajan harjoitteluhistoriasta, joka osoittaa hänen edistymisensä ajan myötä.
4. Valmennushenkilöstön näkymä jossa näkyy yksittäisen valmentajan "tehokkuus".

Työ jatkuu edelleen niiden kaavioiden näyttämiseksi, joissa esitetään muutokset pelaajien ominaisuuksissa.

UX-projektit näkyvät -> täällä. Käytä nuolinäppäimiä (oikea / vasen) vaihtaaksesi näkymiä.

Näitä projekteja varten pyydämme teitä arvioimaan ja antamaan ehdotuksia, jotka auttavat meitä parantamaan ehdotettuja ratkaisuja.

Linkki lomakkeeseen on -> täällä.

Samalla pelin visuaaliseen identiteettiin liittyvät työt jatkuvat samanaikaisesti UX-työn kanssa. Viikon päästä esittelemme kolme uutta mallia keskustelua ja arviointia varten.

Kehityspäiväkirja 13: Kääntäjät ja tuetut kielet

 • westbrom
 • 2020-07-03Kehityspäiväkirja 13: Kääntäjät ja tuetut kielet

Viime viikkoina monet kääntäjät ovat tehneet hienoa työtä auttamalla meitä kääntämään pelin kehitystä koskevia tietoja ja jakamaan päiväkirjamme paikallisesti. Kääntäjien työ on muuttunut viikkojen kuluessa vapaaehtoistyöstä paljon ammattimaisemmaksi työksi ja myös tärkeämmäksi työksi - heidän vastuunsa todennäköisesti kasvaa tulevaisuudessa johtuen olennaisesta tuesta esiteltävien uusien pelielementtien kääntämisessä.

Siksi päätimme antaa enemmän arvostusta kääntäjän tehtävälle ja palkita PLUS-palvelun avulla ihmisiä, jotka tukevat meitä tällä tavalla.

Lisäksi kääntäjien määrää mukautetaan nykyisiin valmiuksiimme - päätimme tukea 20 tärkeintä kieltä (ne kattavat noin 95% kaikista käyttäjistä) - työskentelemme näiden kielten kanssa virallisesti.

Emme tietenkään sulje pois vähemmän suosittujen kielten kehittämistä - se on mahdollista nykyisten sääntöjen mukaisesti, joissa pienet yhteisöt ovat suorittaneet samat käännökset. Tarjoamme ratkaisuja, jotka sallivat sen, mutta ne ovat lisäkieliä - joihin ei liity lisäetua Plus-muodossa ihmisille, jotka päättävät tehdä tällaisen työn.

Samaan aikaan teemme ensi viikolla pieniä käyttöoikeusmuutoksia, joiden avulla kääntäjät voivat käyttää lähdesisältöä - jotta he voivat esimerkiksi kopioida käännökseen tarkoitetun viestin sisällön alkuperäisen muotoilun mukaisesti.

Arcade-ottelun virhe - pelaajan asettaminen siirtolistalle

Arcade-ottelun virhe on korjattu, ei enää tapahdu tilanteita, joissa siirrosta kieltäytynyt pelaaja suostuu siirtolistalle pelattuaan näitä epävirallisia otteluita. Virhe poistettiin viikon alussa.

Muihin arcade-otteluihin liittyviin virheisiin (vaikutukset rankingiin sekä kokemuksen ja yhteistyökyvyn lisääntymiseen) on valmisteltu jo korjauksia - ne liittyvät kuitenkin aamuisiin pelipäivityksiin, jotka on kirjoitettu kokonaan uuteen koodiin ja ne odottavat tällä hetkellä testausta. Näiden testausten suorittamisen jälkeen ongelmat myös katoavat.

Kehityspäiväkirja 12: Siirtoikkuna

 • westbrom
 • 2020-06-26Kehityspäiväkirja 12: Siirtoikkuna

Yksi aiemmassa kehityspäiväkirjassamme mainitsemamme muutos oli liian intensiivisen kaupankäynnin rajoitus. Joskus se hallitsee muita pelielementtejä, joiden tulisi olla tärkeämpiä jalkapallomanageripelissä.

Siksi tekemämme muutos on ajanjakso, joka estää laittamasta pelaajaa siirtolistalle tiettyyn aikaan oston jälkeen. Aluksi tämä ajanjakso asetetaan neljään kokonaiseen viikkoon päivästä, jolloin pelaaja ostettiin seuraan. Riippuen rajoituksen vaikutuksista päätämme, onko se tyydyttävä vai onko sitä muutettava.

Tarve pitää pelaaja neljän viikon ajan seurassa pakottaa managerit käyttämään harkitsevampaa lähestymistapaa pelaajarosterinsa rakentamiseen ja estää heitä ostamasta pelaajia "vain yhdeksi otteluksi" (emme usko sen olevan hyväksi pelille , paljon parempi ratkaisu on kannustaa käyttäjiä pitämään yllä asianmukaista pelaajareserviä, käyttöön otettu sääntö vaikuttaa epäsuorasti siihen), mutta ennen kaikkea - se vähentää merkittävästi mahdollisuutta ansaita nopeasti pelkästään pelaajakaupoilla.

Analysoimme foorumissa ehdotettuja erilaisia ratkaisuja tähän ongelmaan. Päätimme valita yksinkertaisimman ja se toimii samalla tavalla kaikille. Se ei monimutkaista peliä, se todennäköisesti muuttaa lähestymistapaa moniin päätöksiin, jotka on tehtävä osana peliä (esim. erilainen lähestymistapa vaihtopenkkiin, mutta myös erilainen lähestymistapa "hyviin kauppoihin" markkinoilla, missä pelaajan ostamisen lisäksi sinun on mietittävä hänen palkkaa, hyödyllisyyttä ja/tai kykyä löytää paikka joukkueessa), mutta tällaiset ongelmat ja päätökset ovat yhtä mielenkiintoisia.

Emme usko sääntömuutoksen estävän ”bisnesmanagerien” kehitystä. Mahdollisuuksien puntarointi jatkuu ilman muutoksia, pelaajakaupoilla voi edelleen ansaita - eliminoimme vain epärealistiset siirrot (pelaajan myyminen ostoviikon aikana).

Kehityspäiväkirja 11: Uusi käyttöliittymä - ensimmäiset mallit

 • westbrom
 • 2020-06-19Kehityspäiväkirja 11: Uusi käyttöliittymä - ensimmäiset mallit

Tällä viikolla haluamme jakaa kanssasi UX-suunnittelijan laatiman uuden käyttöliittymän ensimmäiset sivunäkymät. Ne ovat seurausta laaja-alaisesta työstä sekä uusien käyttäjien ryhmässä (pyysimme analysoimaan paikkoja missä he eksyivät, navigointiongelmat, pelin ymmärtämistä jne.), että on otettu huomioon myös nykyisten käyttäjien kommentit.

TÄRKEÄÄ: Tänään näkemäsi projektit ovat malleja - luonnoksia uudelle verkkosivustolle, jotka osoittavat, kuinka sen navigointi toimii, miten yksittäiset elementit järjestetään ja mikä on tietoarkkitehtuuri. Nämä EIVÄT ole graafisia malleja. Uusi graafinen suunnittelu on parhaillaan valmisteilla ja näkemäsi mallit ovat lähtökohta sille. Tämä on kuitenkin erillinen askel työssämme, joten muista arvioidessasi tai kommentoidessasi näitä teoksia, että puhumme luonnoksesta, emme lopputuotteesta.

Uusi navigointi - asettelu
Tällä hetkellä Sokkerissa on useita mahdollisia sivuasetuksia - vanha käyttöliittymä ja uudempi versio. Jokaista niistä voidaan muokata graafisilla ”skineillä” ja valikkoasetteluilla. Useimmat käyttäjät käyttävät käyttöliittymän uudempaa versiota (lähes 80%), ja suurin osa heistä käyttää pohjanavigointia. Tämä asettelu on oletus myös uusille pelaajille.
Auditoinnin aikana kävi ilmi, että se on myös peruseste, jonka vuoksi uudet pelaajat eivät jää peliin. Pohjakuvakkeista puuttuu kuvaus ja sen seurauksena uudet pelaajat eksyvät nopeasti. He eivät pysty navigoimaan pelissä ja luopuvat Sokkerista nopeasti, eivät käytännössä saavuta suurimpaa osaa pelielementeistä.
Kuten näet uusissa projekteissa, uuden käyttöliittymän päänavigointi kiinnitetään vasemmalle, täydentävä navigointi näkyy yksittäisten välilehtien yläreunassa. Tämä järjestely helpottaa uusien pelaajien osallistumista peliin (kuvakkeiden sijasta meillä on täydelliset kuvaukset välilehdistä, tämä on myös asettelu, jota käytetään yleisesti tämän tyyppisissä peleissä).

Seuran sivut, mobiiliselaimen näkymä
Alla olevassa linkissä näet perusnäkymän - valitun seuran sivu. Kuten näette, sitä on hiukan laajennettu niin, että lisätietoja tietystä joukkueesta on saatavana sen ensimmäisellä sivulla.
Seuran sivut

Linkki sisältää useita näkymiä - käytä hiiren vasenta näppäintä tai näppäimistön nuolia nähdäksesi ne kaikki. Ensimmäinen on näkymä pelaajan seuralle (Tornado Pirates). Vierittämällä sivua alaspäin näet kuinka vaakasuuntaiset välilehdet siirtyvät yläpalkkiin.
Seuraava näkymä on toisen seuran (Almost Religious) sivusto. Kuten näette, asettelut ovat samat. Seuranäkymä on yleinen ja haluamme, että pelin jokaisen seuran kotisivu näyttää samalta.
Seuraavissa näytöissä näkyy mobiilinäkymä. Tähän mennessä lähes 40% Sokkeriin kirjautumisista on mobiililaitteista, joten kiinnitämme tähän elementtiin paljon huomiota. Kuten näette, peli rohkaisee käyttäjää kääntämään puhelinta, jonka avulla elementtien näyttö on tehokkainta (näin muut mobiilihallinnoijat työskentelevät, Football Managerista Top Eleveniin ja moniin muihin).

Lehdistöhuone
Toinen näkymä on lehdistöhuone - aivan uusi Sokker-ominaisuus, joka lisää tarinan elementin peliin. Täältä löydät erityyppisiä tietoja, esimerkit näkyvät luonnoksessa. Periaatteessa täältä saat itse pelin tuottamat viestit (otteluyhteenvedot, tiedot ennätyksistä, harjoitteluraportit ja monet muut), samoin kuin omat julkaisusi (seuran uutiskirje) ja sinulla on mahdollisuus seurata muita joukkueita (valitsemalla ne seurattavaksi).
Lehdistöhuoneen sivu

Ottelunäytin
Seuraavaksi haluamme esitellä ottelua varten valmisteltuja malleja. Täällä on myös paljon muutoksia. Ensinnäkin ottelun lataussivu näyttää erilaiselta (ensimmäinen näkymä). Kun ottelu on ladattu, näemme pelaajien juoksevan kentälle ja valmistaudumme otteluun. Saamme useita lyhyitä esittelynäyttöjä tulevasta ottelusta, kuten otteluasetukset, kokoonpanot ja avaintietoja seuroista ja peleistä. Lisänäkymissä (vaihda näppäimistön nuolilla) näet myös ottelun puoliajan näytön ja uuden näkymän kameratilan asetuksista sekä mahdollisen vaihtoehdon 2D ja 3D välillä.
Ottelusivun näkymät

Kommentit ja seuraavat vaiheet
Lopuksi linkki lomakkeeseen, johon voit jättää mielipiteesi, ehdotuksesi ja ideasi esitettyihin näkymiin.
Työt ovat parhaillaan käynnissä uusissa näkymissä (mukaan lukien harjoittelu). Pelin yksittäisten elementtien luonnokset luodaan peräkkäin.

Esitä meille mielipiteesi

Kehityspäiväkirja 10: Suunnitellut lisätoimenpiteet

 • westbrom
 • 2020-06-12Kehityspäiväkirja 10: Suunnitellut lisätoimenpiteet

Tänään haluamme jakaa kanssanne listan useista muutoksista ja parannuksista, jotka olemme suunnitelleet jatkotyöhön. Ne suunnitellaan ja todennäköisesti otetaan käyttöön ennen myöhemmälle ajanjaksolle suunniteltua yleistä pelin päivitystä, mutta tietysti ne vaativat aikaa ja testausta, joten pyydämme kärsivällisyyttä tässä tapauksessa.

Järjestelmä, jonka avulla botit poistetaan liigoista kunkin kauden päättymisen jälkeen
Haluamme että peliä pelaavat ensisijaisesti oikeat ihmiset, siksi haluamme poistaa botit korkeammista liigoista, jotta oikeat käyttäjät voivat korvata ne. Botit poistetaan liigataulukoista kauden lopussa (ja niiden pisteet nollataan), josta seuraa alempien liigojen joukkueiden suora nousu. Tätä sääntöä sovelletaan korkeampiin liigoihin - alhaisimmilla tasoilla botteja tarvitaan tietenkin, jotta liigat ovat täynnä ja että uusille käyttäjille on tilaa.

Mahdollisuus pelata ystävyysottelu play-off-ottelun sijasta
Yksi Sokker Development -foorumista napattu idea on mahdollisuus pelata ystävyysottelu play-offien pelipäivinä, jotta vältetään epäkohta (joskus kannattaa osallistua tarkoituksellisesti play-off -pelin pelaamiseen lisäharjoituksen saamiseksi). Lisäämme tämän vaihtoehdon, se oli jo suunniteltu uudessa otteluohjelmassa, mutta toivomme että onnistumme toteuttamaan tämän ennen pelin pääpäivitystä.

Lievän vamman pituuden määrittäminen
Lisäämme tiedon siitä kuinka monta päivää on jäljellä lievän vamman paranemiseen.

Kausittainen yhteenveto seuran taloudesta
Lisäämme vielä yhden taloudellisen näkymän, joka näyttää seuran talouden tilan kausiluonteisesti edelliseen kauteen verrattuna.

Käyttöliittymä - muutosten suunta
Lopuksi, tärkeitä tietoja pelin käyttöliittymästä (ensisijaisesti navigointijärjestelmä ja sivumalli). Tällä hetkellä Sokkerissa on kaksi käyttöliittymää - vanhin, pelin alusta alkaen tunnettu ja uudempi. Molemmat käyttöliittymät korvataan uudella, jonka ovat kehittäneet asiantuntijat, mikä tarkoittaa, että verkkosivusto saa uuden mallin ja navigoinnin. Tähän malliin on mahdollista soveltaa erilaisia grafiikoita. Uusi graafinen suunnittelu kehitetään (työstä on jo tehty sopimus), mutta on myös mahdollista käyttää vanhoja grafiikoita (toisin sanoen navigointi ja sivun asettelu muuttuvat, mutta vanha grafiikka on mahdollista uudessa versiossa retro-vaihtoehtona).

Uusi käyttöliittymä esitellään yhdessä yleisen pelin päivityksen kanssa. Siihen saakka työmme jatkuu vain nykyisessä käyttöliittymässä (jota käyttää 70% pelaajista), vanhan käyttöliittymän tuki keskeytetään (koska se vaatisi kaksi kertaa enemmän työtä ja aiheuttaisi siten korkeita kustannuksia). Tästä syystä suosittelemme pelaajia, jotka käyttävät edelleen vanhaa käyttöliittymää, päivittämään nykyiseen versioon, koska vanhemmasta tulee vähemmän tehokas jokaisella tulevalla muutoksella (jotkut vanhan käyttöliittymän muutetut elementit eivät enää toimi - esim. uusi näkymä stadioneista, jotka on kirjoitettu Flashistä HTML-muotoon).