Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Notícies
Dev. Diary 34: Nou Editor: Actualització del Treball

 • Kemk
 • 2020-12-02

Dev. Diary 34: Nou Editor: Actualització del Treball_james
27/11/2020

Nota breu avui: la setmana passada vam estar acabant el nou editor de tàctiques i per fi ja està fet. Actualment, el nou editor (sense flash) està pujat i habilitat al servidor de proves. Ja podem iniciar les proves (hi participen tots els administradors)per tal d’esmenar els errors que encara hi ha i que cal detectar abans de pujar l'editor a sokker.org. Tanmateix, aquest és un dels elements flash més complicats, de manera que percebem aquest pas com un dels més importants en l'etapa actual del projecte.

Flash continua sent el nostre objectiu clau ara mateix, però la setmana que ve també compartirem amb vosaltres uns quants gràfics més de la nova interfície.

Traduït per Kemk
Nota del traductor: es busca traductor de català. contacteu Kemk

ACTUALIZADO 10/06/2019
"TROFEOS DEL CLUB" [url=http://postimage.org/][/url] 8 coronas 7 copas 7 copas 6 copas Fundado el 26-09-2006, el club inicio su segunda andadura por sokker por esas...
Pikachu is back
2019-03-04 13:20
CONTACT WITH THE MANAGER PIKACHU Per saber si el vostre jugador pot formar part de l`Equip Nacional d`Andorra poseu-vos en contacte amb l`entrenador pikachu . To Know if your player...
Dev. Diary 33: Nou Visor de Partits: Actualització del Treball

 • Kemk
 • 2020-12-02

Dev. Diary 33: Nou Visor de Partits: Actualització del Treball_james
2020-11-20

Aquesta setmana, descobreix més gràfics i captures de pantalla del nostre repte principal actual: el nou visor de partits. Treballem simultàniament amb pocs elements, com ara la vista de l’estadi, les animacions dels jugadors o les textures de camp. A mesura que ens apropem als resultats finals, de tant en tant reduirem la durada dels nostres devs diarys i, en lloc de text, presentarem més pantalles o gràfics.

Nou visor 3D / 2D:

https://ibb.co/0mJmMRq
https://ibb.co/2YHK8tG
https://ibb.co/tCS9jcz
https://ibb.co/kJQq92J
[url]https://ibb.co/ QmKd1S7[/url]

Conversió del visor antic:

també estem treballant en la traducció del visor antic (2D) de Flash a HTML. Aquí també avancem i aquesta setmana podem compartir amb vosaltres un conjunt d’animacions preparades en HTML: com veieu, tenim totes les animacions del reproductor gairebé llestes i podem passar a la part final: configuració entre gràfics / animacions i les dades del motor de partits

https://skaldy.com/mv/

Traduït per Kemk
Nota del traductor: es busca traductor de català. contacteu Kemk

Dev. Diary 32: Nou Visor de Partits: Vista Prèvia

 • Kemk
 • 2020-12-02

Dev. Diary 32: Nou Visor de Partits: Vista Prèvia_james
2020-11-13

Avui ens agradaria compartir amb vosaltres una actualització del treball sobre la nova visualització en 2D / 3D. Com hem descrit en episodis anteriors de Dev. Diarys, la nova visualització ha de ser la forma principal de veure els partits i ha estat dissenyada per admetre simultàniament els modes de visualització 2D i 3D. Ho podreu veure clarament als gràfics de previsualització presentats avui.

Actualment, s’està treballant per optimitzar la manera com es mostra el partit en la nova visualització (per fer-lo eficient fins i tot en ordinadors més febles), així com treballs relacionats amb la qualitat d’animació dels jugadors i el seu joc.

Al mateix temps, estem desenvolupant tot el disseny gràfic de la visualització i avui us podem presentar aquests elements.

Consulteu l’enllaç següent i feu servir les fletxes per veure les 7 visualitzacions que hem preparat:

https://xd.adobe.com/view/9c019e7e-0ac2-48c6-b3a8-95e021b303ee-c952/?fullscreen

Les vistes es mostren en el següent ordre:

1. Pantalla de càrrega de partits: la visualització que es mostra al principi de la càrrega de partits. Podeu veure l’opció de publicitat en vídeo aquí (aquest element només s’aplicarà als jugadors sense subscripció PLUS), però es pot ometre mitjançant tokens, és a dir, una compra addicional al joc.
2. A continuació, hi ha una sèrie de vistes de la introducció del partit que es mostren mentre els jugadors corren pel terreny de joc (és a dir, abans que comenci el partit). Aquí tenim un per un: una presentació dels kits dels dos equips, un possible anunciant, l’alineació dels dos equips i les tàctiques.
3. A la cinquena vista podeu veure com es mostra el partit; a la part inferior, també podeu veure una barra de temps, que us permet desplaçar-vos fins a esdeveniments seleccionats. Aquests esdeveniments també es marquen a la barra amb els colors dels equips i les icones.
4. Les dues darreres pantalles són la vista de menú amb opcions de visualització i modes de càmera. Són dues propostes per a aquesta vista, el contingut és exactament el mateix, l’única diferència és la forma del menú desplegable.

Esperem que us agradin les noves propostes.

Traduït per Kemk
Nota del traductor: es busca traductor de català. contacteu Kemk

Dev. Diary 31: Breu actualització de la càrrega de treball

 • Kemk
 • 2020-12-02

Dev. Diary 31: Breu actualització de la càrrega de treball_james
06/11/2020

Aquesta setmana voldríem compartir amb vosaltres només una breu nota sobre el progrés actual del nostre treball. Estem extremadament involucrats en la part més important de la substitució de Flash i ara és el nostre objectiu principal. La part més difícil d’aquest treball és implementar un editor de tàctiques i un visor de partits. La nostra data límit per substituir Flash a final d’any continua sent segura, però a causa de la notícia que Flash comença a bloquejar-se en alguns navegadors o dispositius fins i tot abans d’acabar l’any, ens sentim responsables de donar prioritat a aquesta tasca. Per tant, demanem una mica de paciència: creiem que al proper diari de desenvolupadors compartirem bones notícies sobre aquesta part de la nostra feina.

Traduït per Kemk
PD: es busca traductor de català. contacteu Kemk

Dev. Diary 30: Pàgina de Benvinguda (vista general)

 • Kemk
 • 2020-11-01

Dev. Diary 30: Pàgina de Benvinguda (vista general)_james
30-10-2020

Fa un temps, us vam presentar la pestanya Vista general. Es tracta d’una pestanya completament nova que pretén recopilar tota la informació clau relacionada amb la gestió del vostre club i que és una mena de tauler de control de l’equip. El trobareu immediatament després d’haver iniciat la sessió al vostre compte. En última instància, la pàgina probablement es podrà configurar per a les vostres preferències (podreu triar quins elements voleu tenir a mà i quins voleu amagar o baixar de la llista). Tanmateix, en el primer enfocament, tindrà la mateixa aparença que tenia en un dels Dev.Diary anteriors.

https://xd.adobe.com/view/cd353768-7ee6-4813-b032-a68f0b5d0772-9866/?fullscreen

Aquesta setmana voldríem demanar-vos la vostra ajuda per desenvolupar aquesta pàgina. Estem especialment interessats en la primera secció que podeu veure al lloc web: notificacions. El seu objectiu és crear un lloc que us recordi les accions clau que heu de fer. El joc us els recordarà, juntament amb un enllaç que duu el lloc adequat.

A continuació es mostren alguns exemples de notificacions:

1. La necessitat de triar la formació per al proper partit;
2. Establir l’entrenament;
3. Contractació d’un entrenador;
4. Planificar un partit amistós;
5. Signatura del contracte amb l’entrenador triat;
6. Contractar un jugador en una subhasta.

Aquests són només suggeriments preliminars, i aquí és on té lloc la nostra sol·licitud d’ajuda. Ens agradaria que ens proposéssiu algunes notificacions possibles per facilitar-vos el joc. Si us plau, comenteu-ho al fòrum Sokker Development.

Traduït per Kemk

Dev. Diary 29: També al mòbil!

 • Kemk
 • 2020-11-01

Dev. Diary 29: També al mòbil!_james
23-10-2020

Aquesta setmana us demanem que consulteu la nostra aproximació a l'accés mòbil. La nova interfície SK s'ajustarà per al mòbil molt millor que l'actual. Utilitzarem la tecnologia PWA per ampliar les funcionalitats mòbils, com ara la possibilitat de fixar la icona de l’aplicació a la pantalla del mòbil o accedir a la botiga d’aplicacions.
Acabem de començar les primeres conversions de visualitzacions d’escriptori per a mòbils i avui podem compartir amb vosaltres la nostra proposta per al nou entrenament. Seguint l'enllaç següent podeu trobar vistes que ja es presentaven (d'escriptori), però si us plau, utilitzeu les fletxes (dreta / esquerra) per passar a altres vistes; algunes d'elles són verticals i estan pensades per al mòbil.

https://xd.adobe.com/view/8f579f9b-ac2b-4b10-bd96-209398a9ac3b-da04/screen/4dad627e-4477-44a6-85a3-641e32ff7d52?fbclid=IwAR2_9e0F5LIuhS6ufoRjhFVAkzqejXZZBo5_zuMrpA7vYnoO4q2rRlPGIiM&fullscreen

Podeu desplaçar les pàgines cap avall per veure tota la informació en cada vista en particular (només cal que us assegureu que el cursor està en la maqueta per desplaçar-vos).
També podeu consultar la proposta de pàgina principal per a mòbil aquí:

https://xd.adobe.com/view/bb14f20f-7245-4fa8-a6b8-73fe9462dea9-ee47/screen/09fe94a3-f06b-463b-8464-e52b163cb2d6?fullscreen

Algunes actualitzacions més sobre el treball actual:
1. El servidor de proves està gairebé a punt per començar. Actualment, la majoria d’administradors van registrar els seus equips, malauradament encara ens enfrontem a alguns problemes que cal solucionar, però probablement a partir d’aquest cap de setmana podrem començar les primeres proves.
2. El proper cap de setmana tenim previst iniciar la substitució de flaix a l'editor de tàctiques. Si tot funciona bé, el flaix s'eliminarà d'aquesta part del joc la setmana que ve.

Traduït per Kemk

Dev. Diary 28: Disseny Gràfic Final

 • Kemk
 • 2020-10-17

Dev. Diary 28: Disseny Gràfic Final_james
16/10/2020

Avui ens complau presentar la versió final del nou disseny que hem acceptat per a la seva implementació. Actualment el presentem a la vista del club, però en les properes setmanes es desenvoluparà en altres vistes ja dissenyades. La versió final no difereix molt de la que vam presentar fa unes setmanes, però hem refinat alguns elements (per exemple, ombres, inscripcions verticals, colors). A més, presentem dos temes bàsics: el disseny clar i fosc, ja que aquestes dues direccions van ser les més ben rebudes a les enquestes.

Tema Clar:

https://xd.adobe.com/view/0647534c-87cf-471a-a0de-8f04eaa40bb9-5314/?fbclid=IwAR2R9Jh0X_zEfidVEXc3dh9A7y9hoO8NrB3d47TYePqh58VaUe7TMMpPxdc&fullscreen

Tema Fosc:

https://xd.adobe.com/view/0647534c-87cf-471a-a0de-8f04eaa40bb9-5314/screen/483ee952-18e3-4c15-9b36-31abfb6e43b0?fbclid=IwAR2R9Jh0X_zEfidVEXc3dh9A7y9hoO8NrB3d47TYePqh58VaUe7TMMpPxdc&fullscreen

també serà possible combinar diversos elements del menú amb els temes; això és que com a part de la personalització serà possible utilitzar el menú clar en el tema fosc i viceversa.

traduït per Kemk

Dev. Diary 27: Servidor de proves i Treballs en la nova visualització

 • Kemk
 • 2020-10-11

Dev. Diary 27: Servidor de proves i Treballs en la nova visualització_james
09-10-2020

Servidor de proves

Hi ha un pas molt important en el desenvolupament de Sokker: hem començat les proves del codi de fons reescrit que s’ha actualitzat des d’una versió arcaica d’anys enrere a una versió més recent. Gràcies a aquest canvi, serà possible començar a implementar noves funcions en la mecànica del joc. La major part del codi afecta a les actualitzacions diàries que actualitzen el joc al matí. El nou codi ja s'ha implementat al servidor de proves i després de les proves inicials d’un petit grup de desenvolupadors començarem a eixamplar la base de provadors.

A partir de la setmana vinent, tots els administradors seran convidats a les proves. Suposem que encara hi haurà nombrosos errors ja que el nou codi no és totalment compatible amb la interfície d'usuari; és per això que no volem sobrecarregar el servidor amb massa provadors a l'inici.

Tot i això, després de corregir els primers errors descoberts dins d’aquest grup, tenim previst obrir el servidor de proves a més usuaris. Les regles exactes per a la creació d’equips de prova s’anunciaran juntament amb les regles per utilitzar el servidor de proves, informar d’errors, etc.

Els canvis que s’han introduït ara com ara provenen principalment d’una renovació del codi del joc. Encara no hi ha elements nous que no estiguin inclosos a la versió actual del joc (és a dir, és el mateix joc però el codi que hi ha al darrere és una tecnologia més recent). Això sí, després d’haver provat correctament la renovació, implementarem les solucions anunciades.

Nou visor de partits en 2D i 3D

Les tasques en el nou visor també avancen. Combina dos modes de visualització, 2D i 3D. La nova versió només tindrà un enllaç per iniciar el partit (no dos com ara; separant 2D i 3D). Tota la visualització serà tridimensional, però la posició per defecte de la càmera reflectirà la de 2D, que és l’avantatge més gran de l’actual 2D: una vista estàtica de tot el camp. Per utilitzar el potencial del 3D, l'usuari tindrà l'opció de canviar de càmera durant el partit. També serà possible, per exemple, establir preferències de reproducció i veure repeticions instantànies en càmeres diferents a la principal del partit.

Actualment, hem aconseguit traduir completament el motor del visor de partits a Unity. El següent pas és aplicar les animacions, textures adequades, refinar tots els elements, ajustar l’escala (per exemple, la mida dels jugadors).

Aquí compartim algunes captures de pantalla dels treballs en curs:

https://ibb.co/DtKNTX0
https://ibb.co/F7hQ6sg
https://ibb.co/rs8hgDM

traduït per Kemk

Dev. Diary 26: Qüestions Organitzatives

 • Kemk
 • 2020-10-06

Dev. Diary 26: Qüestions Organitzatives_james
02-10-2020

Problemes amb els pagaments de Plus

En les darreres setmanes hem rebut un gran nombre de queixes relacionades amb les dates d'activacions de Plus. Lamentem els nombrosos retards ja que van ser resultat del fet d’haver canviat la nostra situació legal (nova empresa), els comptes bancaris i la concessió d’accés al processament de pagaments. Ara hem completat aquest procés. A més, ja s’hauria d’acceptar normalment. En aquesta ocasió, volem recordar breument les nostres recomanacions per comprar subscripcions al joc:

1. Us ​​animem a fer servir transferències automàtiques per part de proveïdors externs (DotPay, Skrill, PayPal): per a aquestes compres, Plus s’activa automàticament, no requereix confirmacions manuals dels desenvolupadors.
2. En cas de transferències tradicionals del banc local - Plus s’activarà en un termini de 48 hores des del moment en què s’acrediten els fons al compte del joc. Recordeu que les transferències poden arribar al cap d’un temps (per exemple, a causa del cap de setmana).
3. Si després de 3-4 dies des de l'enviament de la transferència Plus no està activat, informeu d'aquestes complicacions al fil "Plus problem" al fòrum Sokker International - o directament als desenvolupadors - Mekene i Raul. Des de principis d’aquest mes, s’encarregaran d’assignar els Plus pagats de la manera tradicional.

Esperem que els problemes de pagament deixin de sorgir i, al mateix temps, us agraïm totes les donacions que finançaran en gran mesura el desenvolupament del joc.

Qüestions formals

A més de treballar en els propers elements del joc, actualment estem ocupats amb l'organització del treball. Actualment, hi ha diversos subcontractistes treballant en el desenvolupament de Sokker, de manera que ens agradaria compartir amb vosaltres una llista amb l’abast de les tasques que duen a terme:

1. 2x Programadors front-end: un equip de dos ha començat a treballar en el nova interfície que vau tenir l'oportunitat de veure en maquetes i propostes gràfiques preliminars.
2. 1x Desenvolupador back-end: una persona està treballant actualment en el codi del joc, que es reescriu gradualment a una versió més recent. Aquesta persona també completa la configuració del servidor de prova.
3. Desenvolupador UX: una persona dedicada treballa en maquetes que publiquem regularment. Actualment, després de treballar algunes visualitzacions diferents des del nivell d’escriptori, comença a treballar més a la vista mòbil.
4. Dissenyador gràfic 2x: un equip de dissenyadors gràfics de dues persones està treballant en la finalització del disseny gràfic. Ja heu vist les propostes inicials en revistes anteriors.
5. Programador 1x especialitzat en Flash: acaba d'afinar elements Flash que necessiten ser substituïts abans de final d'any. Actualment, la major part del treball consisteix a convertir el visor de partits actual a una tecnologia més nova.
6. Estudi de desenvolupament: un subcontractista separat treballa en un visor de partits completament nou que cobrirà la demanda de vistes 2D i 3D el proper any.
7. Dibuixant - al mateix temps, s'està treballant en els elements il·lustratius - la direcció inicial de la cara dels jugadors ja s'ha presentat, ara s'estan dibuixant més versions per alimentar el generador de personatges.

A part de l’equip anterior, per descomptat, els 4 desenvolupadors (Damian, Greg, Raul i Mekene) també participen activament en el desenvolupament del joc. Com podeu veure, l’abast del treball és molt ampli i de múltiples fils, al mateix temps, en els darrers mesos hem aconseguit completar tota la composició necessària per implementar les dues etapes de desenvolupament suposades: 1. Substitució de flaix, 2. Llançament del joc després d'una actualització general.

Sovint ens pregunteu sobre els terminis, també veiem signes d’impaciència pel que fa al nombre de canvis i al ritme del treball. Tingueu paciència i recordeu els supòsits originals. El nostre objectiu per al 2020 és reemplaçar amb èxit Flash, i aquí es complirà el termini. Al mateix temps, ja s’està treballant en una actualització general del joc: encara hi ha 2-3 temporades per implementar aquest canvi, però tenint en compte la complexitat de tot el projecte i el nombre d’elements que requereixen treball, al nostre parer, aquest termini s’ha d’acceptar positivament. Fem tot el possible per implementar els canvis al més aviat possible, però també volem que siguin de qualitat i preparats adequadament.

traduït per Kemk

Dev Diary 25: Resum del treball

 • Kemk
 • 2020-10-06

Dev Diary 25: Resum del treball_james
25-09-2020

Aquesta setmana us demanem que llegiu informació sobre algunes de les àrees del treball que ens centren actualment.

Tecnologia Flash
Gairebé tenim tots els elements preparats per a la substitució de Flash. El visor de partits encara està en curs, però fins i tot aquesta part està completada entre el 60 i el 70% (ja que és la part més complexa i difícil). Amb sort, les properes setmanes les introduirem en línia, després d’unes proves. Esperem substituir Flash amb èxit a finals de novembre, de manera que és encara més ràpid que la nostra primera data límit, fixada a finals d'any.

Nova interfície: maquetes UX de la pàgina inicial
Encara estem treballant en la nova interfície, de manera que es preparen altres visualitzacions. A continuació podeu trobar l'enllaç a la pàgina principal de Sokker, feu servir les fletxes per anar també a pàgines de registre / inici de sessió. La pàgina principal és un punt important per a l’experiència dels nous usuaris, i també per això hem decidit fer-la una mica més moderna i neta. També vam decidir dividir el procés de registre en dues etapes: la verificació (mitjançant correu electrònic o xarxes socials) i el creador de l’equip.

https://xd.adobe.com/view/43904ee7-0c34-4df6-9b85-dccf9dc5f747-16c3/screen/32ff7126-8f14-4ef2-b049-8552c8ea6fd6/?fullscreen

Servidor de proves
També gairebé hem completat la preparació del servidor de proves. Actualment estem rastrejant alguns problemes tècnics i errors per fer-lo funcional (el motor de partits encara no funciona) i, després, probablement en les properes setmanes, demanarem ajuda als usuaris durant les proves. La primera tasca principal del servidor de proves és comprovar el nou mecanisme d’actualització del joc, abans que s’implementi al joc original.

Qüestions formals
També ens complau anunciar-vos que després de llargs mesos de preparació legal, Sokker canvia l'estatus legal de la nova empresa. L’acord d’inversió finalment es confirma (potser sembla una mica tard, però tots els tràmits d’acord amb la legislació local són força complicats i requereixen molt de temps). Des de la perspectiva dels usuaris, només hi ha un canvi important: noves dades per a les compres PLUS, en línia amb la nova empresa.

Beneficiari:
Sokker Manager sp. z oo
ul. Barbórki 26, 04-511 Warszawa, Polònia
Número de compte:
02 1140 2004 0000 3802 8036 1751

traduït per Kemk