Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Notícies
Dev Diary 24 - Disseny gràfic del joc - Actualització

 • Kemk
 • 2020-09-18

Dev Diary 24 - Disseny gràfic del joc - Actualització_james
18-09-2020

Aquesta setmana us demanem que seguiu l’enllaç següent a la proposta de disseny gràfic més recent. Durant les darreres setmanes, vam intentar actualitzar els projectes que presentàvem anteriorment i també ajustar-los a les noves pautes d’il·lustració, basant-nos en retrats i estil general. Estem contents amb el resultat final, el nou enfocament combina qualitat amb claredat i fàcil presentació de dades, ens agradaria seguir aquesta direcció. Probablement encara no sigui la versió final: al següent pas l’aplicarem a algunes visualitzacions de pàgina i també a la versió mòbil per assegurar-nos que el disseny funcioni bé en diferents configuracions.

https://xd.adobe.com/view/df6a16fc-0146-45c6-952e-c376ee32df9a-8a39/screen/1652e37f-6978-4eae-a851-3afe07a840cd?fullscreen

Com s'ha esmentat anteriorment, ens hem centrat en una vista per a ara, però amb un nou disseny gràfic també introduirem una decoració de pantalla fosca i una de retro.

traduït per Kemk

ACTUALIZADO 10/06/2019
"TROFEOS DEL CLUB" [url=http://postimage.org/][/url] 8 coronas 7 copas 7 copas 6 copas Fundado el 26-09-2006, el club inicio su segunda andadura por sokker por esas...
Pikachu is back
2019-03-04 13:20
CONTACT WITH THE MANAGER PIKACHU Per saber si el vostre jugador pot formar part de l`Equip Nacional d`Andorra poseu-vos en contacte amb l`entrenador pikachu . To Know if your player...
Dev. Diary 23: Instal·lacions del club - Acadèmia juvenil

 • Kemk
 • 2020-09-13

Dev. Diary 23: Instal·lacions del club - Acadèmia juvenil_james
11-09-2020

Aquesta setmana tenim l’anunci d’un canvi més complet: volem ampliar la gestió de l’equip júnior i introduir instal·lacions juvenils a Sokker, infraestructures que es poden ampliar i poden donar diverses bonificacions addicionals a les nostres acadèmies amb nivells superiors. Tot i això, és "una cosa per l’altra": instal·lacions més grans i una acadèmia de futbol ampliada elevaran el cost del manteniment de l'escola juvenil.

Preveiem 4 instal·lacions diferents que es poden ampliar com a part de les instal·lacions juvenils:

Departament de caçatalents , responsables del nombre setmanal de juvenils reclutats, i que també poden desbloquejar l’opció d’adquirir juniors estrangers. Amb nivells més alts, tindrem l’oportunitat d’incorporar més juniors a l’acadèmia en una setmana determinada (això no afectarà el nivell d’habilitats júnior), però a costa d’incrementar el preu de mantenir un lloc a l’acadèmia.

Els nivells són els següents:

1. Xarxa Bàsica de Caçatalents - Arribada setmanal de juvenils 1-5
2. Xarxa Local de Caçatalents - Arribada setmanal de juvenils 1-6
3. Xarxa Regional de Caçatalents - Arribada setmanal de juvenils 2-6
4. La xarxa Nacional de Caçatalents - Arribada setmanal de juvenils 3-6
5. Xarxa Internacional de Caçatalents - Possibilitat d’arribada d’un juvenil estranger - 5%

Campus - determina el nombre màxim de juvenils que podem tenir a la nostra acadèmia. A més, les instal·lacions més grans augmenten el cost de mantenir un juvenil. Els nivells es definiran de la següent manera:

1. Nombre màxim de juvenils - 15
2. Nombre màxim de juvenils - 20
3. Nombre màxim de juvenils - 25
4. Nombre màxim de juvenils - 30
5. Nombre màxim de juvenils - 35

Anàlisi - us permet mesurar amb eficàcia el progrés dels juvenils i avaluar-ne el nivell. Aquest paràmetre us permetrà decidir amb quina cura voleu fer un seguiment del progrés dels vostres juvenils, on el nivell bàsic correspon al sistema de qualificació actual. Els següents nivells ens permetran apropar-nos al sistema anterior (probablement ho recordin els usuaris més antics) que mesurava el progrés dels juvenils amb total precisió. Per descomptat, cada següent nivell augmentarà el cost de mantenir un juvenil:

1. Nivell bàsic d’avaluació juvenil
2. Mesura més efectiva de +1 nivell
3. Mesura més efectiva de +1 nivell
4. Posició suggerida per als nous juvenils
5. Mesura de progressos amb total precisió.

Instal·lacions de formació : segons el seu nivell, podem contractar un personal de formació millor. En aquest cas, els nivells més alts d’instal·lacions no afecten el manteniment de les places juvenils: la despesa es derivarà de l’entrenador contractat. L’ampliació ens permetrà contractar un especialista amb el màxim nivell, però, per descomptat, serà possible utilitzar un especialista més feble o no tenir-ne cap:

1. Nivell màxim d’entrenador - increïble
2. Nivell màxim d’entrenador - brillant
3. Nivell màxim d’entrenador - màgic
4. Nivell màxim d’entrenador - extraterrestre
5. Nivell màxim d’entrenador - diví

Sí, els que esteu més a l’aguait haureu notat l'esment dels entrenadors divins: també s'introduirà aquest nivell d'habilitat en els entrenadors.

A més d’afectar el cost de mantenir un lloc a l’acadèmia, les instal·lacions també requeriran un pagament únic per a la seva ampliació. Els honoraris augmentaran significativament amb nivells successius: d’una banda, per permetre el funcionament de les acadèmies fins i tot entre els principiants (la infraestructura bàsica estarà a l’abast pràcticament des del començament del joc), d’altra banda, els nivells més avançats tenen un cost significatiu. No proporcionem quantitats exactes pel fet que caldrà ajustar-les durant les proves.

traduït per Kemk

Dev. Diary 22: Resum de la pausa entre temporades i correccions de simulacions

 • Kemk
 • 2020-09-13

Dev. Diary 22: Resum de la pausa entre temporades i correccions de simulacions_james
04-09-2020

La setmana passada vam fer alguns dels primers canvis en el joc. Hi ha hagut algunes complicacions, de manera que presentem un resum d’aquestes accions juntament amb la informació sobre els errors que hem hagut de corregir.

Partits amistosos durant el descans entre temporades : a partir de la setmana passada, ja és possible organitzar partits amistosos per diumenge si l’equip no juga cap partit oficial. Tot i això, va resultar que aquesta opció no funciona si algú ja té programat un partit d'arcade en la data seleccionada. D’aquí la nostra decisió d’eliminar els partits d’arcade programats per al diumenge passat i el següent per permetre als usuaris organitzar partits amistosos. Al mateix temps, l’error s’ha solucionat i ara ja no és possible organitzar partides d’arcade el diumenge.

Fusió de les darreres divisions en països individuals : hem fusionat les últimes divisions en països amb més de 3 nivells. El canvi va anar amb complicacions, alguns equips es van haver de restaurar manualment després de la desaparició de les seves lligues (no estaven assignats a cap lliga per un moment), però ara mateix, tot s’ha solucionat i les lligues fusionades ja funcionen.

Error de la lliga juvenil : s'ha solucionat l'error amb el nombre d'equips de la primera lliga júnior. Els equips que van ocupar els llocs 9-11 la temporada passada han estat eliminats d’aquestes lligues. Així, totes les primeres lligues júnior tenen actualment vuit equips, tal com estava previst inicialment.

També presentem algunes maquetes millorades (els canvis són cosmètics, però val la pena comprovar-los):

pàgina de l’equip:
https://xd.adobe.com/view/5f3a2456-43da-486e-7382-e867e1422a43-290b/screen/1861a9a5-3a96-4ff7-bdd3-80eaf86b9e08?fullscreen

Pàgina inicial (després d'iniciar la sessió):
https://xd.adobe.com/view/3cf4a5be-3f89-4703-b36c-e2d6dce78584-69a7/?fullscreen

Calendari i agenda heu d’utilitzar les tecles de fletxa laterals per veure totes les visualitzacions):
https://xd.adobe.com/view/07259a81-6525-42c0-8b8d-82ec0d178717-5276/

traduït per Kemk

Dev. Diary 21: Canvis en la Pausa entre Temporades

 • Kemk
 • 2020-09-13

Dev. Diary 21: Canvis en la Pausa entre Temporades_james
28-08-2020

Avui us presentem l’estat del treball relacionat amb el descans entre temporades.

Presentació de la possibilitat de jugar partits amistosos en diumenge (si no jugueu cap partit oficial). Per tant, aquest canvi s'aplica a aquest diumenge, el dia en què alguns equips juguen els playoffs, i al proper diumenge, que fins ara era una setmana sense partits. Vam poder introduir el canvi només després de jugar els partits de dimecres, d’aquí la seva incorporació tardana. Us animem a utilitzar divendres i dissabte per organitzar partits amistosos.

Combinant les darreres divisions en països determinats - a principis de la setmana que ve (després de promocions i descensos), reduïrem el nombre de lligues en les últimes divisions on l’índex d’ocupació sigui baix. Depenent del nombre d'usuaris en un nivell determinat, el nombre de lligues es reduirà a la meitat, o fins i tot quatre vegades, en alguns casos. Per descomptat, ens assegurarem que, sigui com sigui, hi quedi prou espai per als usuaris nous.

L'error de la lliga júnior : la possibilitat de romandre a la lliga júnior explotant l'error del joc ja s'ha solucionat, però el problema dels equips que havien enganyat d'aquesta manera i que havien tornat a la lliga tot i haver estat posats al descens encara no s'ha resolt . Aquesta temporada tenim diverses lligues júnior amb un equip addicional, o fins i tot amb dos. Hem decidit moure els equips manualment segons l'ordre de la taula, de manera que els llocs 9 i 10 de la lliga júnior es traslladaran a nivells inferiors i el nombre d'equips tornarà al valor correcte.

traduït per Kemk

Dev. Diary 20: Agenda - Maquetes

 • Kemk
 • 2020-08-22

Dev. Diary 20: Agenda - Maquetes_james
2020-08-21

Gràcies pels vostres comentaris sobre el disseny inicial i les maquetes que hem presentat. Molts dels comentaris ens han ajudat a millorar les nostres idees, a afegir noves opcions o a canviar la ubicació d'alguns elements (per exemple, la taula de trofeus es mourà de la pestanya de visió general a la vista de cada club).
Aquesta setmana us presentem una altra vista: l´agenda. Agrairem qualsevol comentari sobre aquest element del nostre treball.

L´agenda s’implementarà de dues formes:
Vista de llista : on podeu veure tots els partits del vostre equip. Les pestanyes separen el contingut en llistes de partits de la primera plantilla i de l'equip júnior. Els partits arcade també s'han mogut a una pestanya completament diferent.
Vista del calendari : on podem veure l’agenda de partits, però també icones d’esdeveniments individuals del joc, com ara l’entrenament. Podeu fer-vos fàcilment una idea de l´agenda dels pròxims partits mitjançant el calendari. La vista només és una maqueta i per això no hi ha colors; però cada mena de partits es marcarà amb diferents colors. No us preocupeu si veieu l’entrenament marcat pel dimarts: només és una icona de treball, l´entrenament no canvia, tindrà lloc els dijous.

Les dues maquetes es poden trobar en aquest enllaç (per anar a la següent utilitzeu les fletxes laterals del teclat):
https://xd.adobe.com/view/07259a81-6525-42c0-8b8d-82ec0d178717-5276/?fullscreen

traduït per Kemk

Dev. Diary 19: pestanya Vista general

 • Kemk
 • 2020-08-14

Dev. Diary 19: pestanya Vista general_james
2020-08-14

Mentre treballàvem en el nou disseny del lloc web i l´experiència dels usuaris, vam decidir crear una nova pestanya: visió general. El seu propòsit és recopilar informació clau per al mànager en un lloc i posar-la a disposició immediatament després d´iniciar la sessió. Després d´implementar el nou aspecte de Sokker, aquesta pàgina serà la primera que veurem.

Aquí podeu veure la maqueta per a aquesta pàgina:
https://xd.adobe.com/view/cd353768-7ee6-4813-b032-a68f0b5d0772-9866/?fullscreen

Funcions clau:

Alertes : a la part superior esquerra es pot vegeu un quadre de missatges rotatius: hi ha 4 notificacions a la maqueta, la primera de les quals informa de la manca d´una alineació per al proper partit. Les notificacions ajudaran a prendre decisions clau: us recordaran que configureu la vostra plantilla, entreneu, organitzeu un partit amistós, us avisin si un jugador no pot jugar, etc.

Calendari : afegim una línia de temps setmanal perquè cada jugador (inclosos els principiants) puguin consultar fàcilment els esdeveniments de qualsevol dia dins la setmana. Es descriuran detalladament els del dia actual (per exemple, els ingressos dels patrocinadors), però també podreu passar pels propers dies de la setmana.

Referències a informació clau : a la pantalla d´inici també hi trobareu un enllaç a l´informe d´entrenament de la setmana, un quadre amb un resum dels partits en els quals participa amb redireccions a detalls, la pestanya de la sala de premsa i un resum dels trofeus del club. Aquí també trobareu informació sobre el vostre club de fans i dades clau recollides sobre el vostre equip (el seu valor, l´edat mitjana, etc.)

Transferències (una altra característica que apareixerà aquí) en forma de resum de les properes subhastes que ens interessen. La llista completa de transferències estarà disponible a la pestanya de transferències. Tanmateix, ja podeu veure algunes millores: la possibilitat d´ofertar de la llista (sense haver d´introduir el jugador seleccionat) o proporcionar informació clau sobre el jugador (edat, valor). També serà possible eliminar les subhastes que ja no ens interessin. Un afegit interessant serà el nombre de jugadors que segueixen una subhasta determinada.

Acollim qualsevol suggeriment o comentari sobre aquesta vista.

traduït per Kemk

Dev. Diary 18: Un breu resum dels canvis addicionals

 • Kemk
 • 2020-08-14

Dev. Diary 18: Un breu resum dels canvis addicionals_james
2020-08-07

Tornem aquesta setmana amb informació sobre els canvis que venen.

Vam contractar un il·lustrador que va començar a treballar en les il·lustracions del joc. Ja tenim els primers exemples de cares de jugadors nous: mostra la direcció en què prepararem les il·lustracions per al generador de personatges. No gaire cas de les imatges presentades en forma de cercles: encara cal perfeccionar la forma final de les imatges dels jugadors per a la vista de pàgina.
Enllaç als exemples de retrats del jugador

Al mateix temps, s'està treballant per millorar les dues direccions gràfiques seleccionades per a un desenvolupament addicional. A l’enllaç següent es pot veure l’evolució del primer disseny (les icones, els tipus de lletra, els botons i les capçaleres s’han millorat; el disseny global s’ha perfeccionat). Paral·lelament, s'està treballant per millorar el segon disseny (més fosc).

Finalment, decidirem combinar els millors elements d’ambdues direccions en una idea coherent, que s’implementarà en dues versions: clar i fosc.
Enllaç a la vista prèvia del disseny combinat

Canvis a les regles

És adequat per als usuaris preservar la composició de les lligues i la identitat de la seva terra. A Sokker, construïm les lligues nacionals de qualsevol país per als seus nadius i habitants. Els usuaris només poden tenir un equip al país on resideixen o al seu país d’origen. Supervisem les adreces IP des de les quals els usuaris accedeixen a Sokker per verificar la seva residència. Sokker no admet l'ús d'eines que puguin modificar o ocultar la IP real dels usuaris (és a dir, TOR, VPNs, Proxies, etc.). Aquestes disposicions sempre han existit en el joc, però per fer-les més clares i fàcils d’entendre el primer capítol de les normes s’ha actualitzat. Llegiu-la i, si us sentiu afectats per algunes de les situacions descrites aquí, poseu-vos en contacte amb el personal de Sokker. El nostre objectiu és ajudar tots els usuaris a jugar a Sokker pel que fa a l’esperit del joc.

traduït per Kemk

Dev. Diary 17: Nou disseny gràfic: resultats

 • Kemk
 • 2020-08-14

Dev Diary 17: Nou disseny gràfic: resultats_james
2020-07-31

Aquesta setmana volem compartir amb vosaltres els resultats de la darrera enquesta dedicada al disseny gràfic.
Vam recollir gairebé 400 vots i vam decidir treballar en les dues direccions més populars i combinar-les en una, en dos temes diferents: clar i fosc.

Podeu trobar els resultats aquí:I dades més detallades per a cadascun dels dos millors projectes:

Opció 1
Valoracions per a l’opció 1

Opció 2 (v4 en el sondeig anterior)
Valoracions de l’opció 2 (v4 en el sondeig anterior)

Tingueu en compte que aquestes dues propostes són el punt de partida per a més treballs; creiem que pot augmentar encara més la qualitat visual. En les properes setmanes, els nostres dissenyadors fusionaran els projectes en un de sol i el compartirem amb vosaltres.

També vam començar a treballar en les noves il·lustracions, com ara retrats de jugadors, emblemes del club o infraestructures. Els retrats presentats en les propostes de disseny són el nostre punt de referència, però han de ser creats des de zero per utilitzar-los en el generador de retrats (elements separats barrejats entre si).

traduït per Kemk

Dev. Diary 16: Flash - Progrés del treball

 • Kemk
 • 2020-07-24

Dev. Diary 16: Flash - Progrés del treball_james
2020-07-24

Aquesta setmana, voldríem informar-vos de l'estat del treball en Flash al joc. Hem substituït els primers elements (samarretes, editor de kits, alguns gràfics, etc.), però encara queden més elements per ser substituïts.

Tanmateix, treballar-hi requereix temps, ja que en la majoria de casos són elements interactius, com ara l'editor de tàctiques o el visor de partits. Per això es triga més temps; però, tot i així, el treball es troba en una fase força avançada en la majoria dels elements.

Les imatges de l'editor i els reproductors de les tàctiques estan a l’espera de ser implementats en les properes setmanes.

Ja s'està treballant en la conversió 2D, ja us podem mostrar la translació de l'animació de la manera de córrer dels futbolistes a una nova tecnologia. Podeu consultar-ho aquí (els futbolistes es mouen perseguint el cursor; podeu comprovar com es comporten. Per descomptat, l’animació s’ha accelerat). Aquesta conversió serà una solució temporal per als propers mesos (a causa de la finalització del suport flash a finals de l'any).

Al mateix temps, s’ha contractat un treball sobre la nova visualització del motor de partit: immediatament es prepararà en dues versions: 2D i 3D. Inclourà animacions de més qualitat i millors nivells gràfics en general. Tot i això, la feina s’allargarà fins a finals d’any.

traduït per Kemk

Dev. Diary 15: Disseny Gràfic Sokker

 • Kemk
 • 2020-07-17

Dev. Diary 15: Disseny Gràfic Sokker_james
2020-07-17

Les darreres setmanes heu tingut l´oportunitat de veure les maquetes del nou Sokker: només eren un mapa de funcionalitats, no una proposta de disseny gràfic. Els treballs sobre el nou aspecte del lloc s´han estat duent a terme durant diverses setmanes i avui volem presentar 4 propostes de disseny, que són un pas important per a continuar treballant.

Proporcioneu comentaris sobre els nous gràfics, feu-nos suggeriments i empleneu l´enquesta. Hem intentat no subdesenvolupar-la, així que demanem respostes a només algunes qüestions clau.

Enllaç de l´enquesta


Aquí trobareu enllaços a les 4 propostes:
Opció 1: https://ibb.co/ZVK7pTB
Opció 2: https://ibb.co/BZ2nKpW
Opció 3: https://ibb.co/8cvr1vs
Opció 4: https://ibb.co/Ptj9T40

traduït per Kemk