Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!

Subject: [NT] Haramia

  • 1
  • 2
2020-12-31 16:55:49
Hát peddig téged soha senki nem bántott,1 alkalommal reklamáltam korosztályos meccsért.
Bár azt finoman megjegyzem az olyanok miatt,nem edzek magyart mint Te....


Bár zsolt hozzászólása tényleg érthetetlen...
Felesleges is.
(edited)
2021-01-01 21:10:16
Én nem kérek elnézést.az egész ott kezdődött, hogy az olasz megigérte egy kolumbiai szervezőnek, hogy oda viszi az országot.Aztán, hogy ti döntöttetek úgy vagy sem az másodlagos.A lényeg, hogy miből indult az egész.
U.i:Jordi, ne aggódj, én nem fogok ide vissza jelölni soha, de véleményt azért fogalmazhatok meg, gondolom.Ezt nem tiltja semmilyen szabályzat.
Jaj, és most jut eszembe:mikor én itt kampányoltam, rengetegen ki voltak rám azzal,hogy külföldi vagyok.Most azért azt merem állitani, hogy vagyok én is annyira magyar, mint az aktuális NT edző...és érdekes, most nincs senkinek ilyen fajta ellenvetése.Akkor legalább még volt tartása a magyar közösségnek, most nem igazán tisztelitek a magyar kapitány jelölteket.
(edited)
2021-01-01 21:27:20
Speaking with the Colombian organizer he told me that there was a chance to play so I did the survey, if it had a negative result we would not have played the America's Cup!

Please don't tell lies and talk about things you know ... this is a stupid controversy, I don't understand why and I really don't care!
2021-01-01 21:33:34
Nem rád céloztam, Te nem támadtál engem, ellenben mások igen, de ez a megnyilvánulásod nem tetszett nekem sem.
Egy válogatottnak mindig a legerősebb felállásban kell játszania szerintem, ezt az aktuális szövkap dönti el, amikor ezt kifejtettem pár embernek a nemtetszését váltottam ki, mert a válogatott pluszedzése a fiataloknak több skillt ad ha játszanak a válogatottban. Nekem meg elegem lett abból, hogy a korosztályos meccseken nem a megbeszéltek szerint állnak fel az ellenfelek (ebben a szezonban is ráfutottam a svédeknél lásd indonézia és a dánok elleni meccs) és nem játszottam U27-et mert bitang sok ranglistapontot lehet bukni és ez számít a sorsolásoknál, míg az ellenfelet senki sem bünteti, röhög a markába.
Persze ilyenkor jön az, hogy nem edz a válogatottnak és stb, de az edzés nem a szövkap feladata hanem a klubtulajé.
Itthon kissé el vannak tévedve, én meg sokkal jobban érzem magam egy kisebb országban ahol nem támadnak és elismerik a teljesítményemet, Chilét is kivittem a VB-re és a svédeket is, egyik helyen sem én voltam az esélyes a csoportban a kijutásra.
Ezzel a döntéssel a kecske is jóllakik meg a káposzta is megmarad.
(edited)
2021-01-01 21:33:45
Is'nt a lie, mate.
As you wrote, first was the columbian's proposal, then was your survey.
You could-it throw back his proposal before to make surveys to get Hungary away in America.
Now i see, you comes back to Europe.Wow!
How Sviktorov acepted you?

PS:And tell me, you'll make another survey now for Europe?
Or this time does'nt count the community for your decission....
(edited)
2021-01-01 22:34:42
I repeat I don't care what you are doing and nobody cares so I won't answer you anymore!

I only have to answer the Hungarian community and I believe I have done it with my work and the results obtained !!!

I hope that the Hungarian community will once again give me the honor to lead the glorious national team to the third world championship we have won on the field!

Good life!
2021-01-02 09:33:04
Par dolgot hozzatennek. Kezdjuk mindjart a legvegen. Milyen magyar jelolt kellene jelenleg tisztelni, amikor nincs is? Megnezted az indulok listajat? 1 lengyel es Don Sal. Azt gondolom, amikor volt megfelelo jelolt, mag is kapta a lehetoseget.
ad 2, bar vannak dolgok amikkel egyetertek veled, nekem sem tetszett az amerikai tura, ezt en is kifejtettem, de tudomasul vettem, vettuk, mert az is igaz, tobb magyar felahsznalot nem zavart es az is igaz, megkerdezte mit csinaljon. Ketfele nem tudott szakadni, o volt a kapitany igy dontott amin haboroghatunk de tok felesleges.

Mindenkepp szeretnem megjegyezni itt es most, hogy nagyra ertekelem a forum aktivitasod, az elszantsagod, azt, hogy fontos neked ez a jatek, ellenben az elmult idoben akarmirol volt szo, legyen az egy ifi, a valogatott, edzes, ujitas etc... mindig csak (na jo, nem mindig, de fokent!) negativumot olvastam toled. Nem kivanok talalgatni, hogy ennek most mi az oka, de javaslom, higgadj le egy picit, gondolkozz el, ertekelj at dolgokat mert szerintem sokkal tobb van benned mint a "durcas gyerek" aki mindig mindenkivel szembe megy "csak azert is". Neha mas szemszogbol is meg kell vizsgalnod a dolgokat, hogy objektivebb velemenyed lehessen.

Don Sal-t lehet amugy tamadni, ez is az egyik hozadeka a posztnak, bar maga az miatt, hogy nem magyar, kicsit szurrealis, hisz a magyarok valasztottak meg akkor, mikor nem is volt szinte mas jelolt es most sincs. Azt pedig mindenkepp el kell ismerni, hogy becsulettel tette/teszi a dolgat.

Mindemellett en is azt gondolom, az ideinek kellene lennie a bucsuszezonnak, hogy mas is lehetoseghez jusson ha szeretne.
(edited)
2021-01-02 14:59:11
Talán neked van igazad, talán igy az év elején eltúloztam magam, kissé több dacosságot vittem bele a kommunikációba a kelleténél.Csak az szomorit el, de őszintén, hogy Magyarország azon szerencsés országok egyike, ahol rengeteg jó sokkeres van, megreckiroznám, hogy nagy szaktudással rendelkező, komoly közösség ez, mégsincs egy helyi szövetségi kapitány jelölt, meg aki indult, az is jobbnak látta vissza lépni és nem értem miért?Mitől kell félnie ma egy jó képességi NT jelöltnek, mikor van itt is bőségesen tudás és szakértelem?Szomorú vagyok ezért és igen, ahogy irtad, egy kissé frusztrált is meg dacoskodó, de sajnálom, hogy a magyar másnak hoz ma dicsőséget, más országot vezet hihetetlenül jó szakértelmével hihetetlenül szép eredmények felé és valamiért nem mer itthon indulni vagy megtorpan a féluton.
És ilyen magyar volt/van több is.
Remélem, a következő idénytől ez is fog változni...
  • 1
  • 2