Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!

Subject: [kupa] 4. Bozsik Kupa

2015-02-04 20:58:33
eddig növekedett a drága, kapott rendesen szalonkát meg pályinkát, osztán mostmár rúgja ja gólokat, mer azé jár a hurka, kolbász préjmium!!!


Miksa Bokor , kor 21
érték: 121 500 000 Ft
fizetés: 1 060 000 Ft
briliáns [14] forma
magasság: 175 cm, súly: 72.4 kg,
BMI: 23.65

gyenge [4] erőnlét reménytelen [1] védés
briliáns [14] gyorsaság gyenge [4] védekezés
hihetetlen [13] technika pocsék [3] irányítás
gyenge [4] átadás félelmetes [11] gólszerzés
(edited)
2015-02-04 20:58:47
Message deleted

2015-02-05 07:59:51

Frissített csoportok, góllövőlista ide kattintva megtekinthető.


5. forduló (Február 11.)
AJAX Budapest - Óbuda Legia-Norbak FC
MTKVM - Vasas SC
Kartal Green City - Kartal
Ravasz.S.C. - Videoton SC


Bozsik Liga mérkőzés (szabadnapos csapatok)
Nortonok - JVSC


Ha valami nem stimmel, szóljatok! :)
2015-02-05 19:05:26
Nortonokat kihívtam.
2015-02-05 19:38:51
Ravasz.S.C.-t kihívtam
2015-02-06 08:15:41
Már csak a ti meccsetekre "várunk". :)
2015-02-08 11:48:27
Ravasz.S.C. - Videoton SC

A B csoport két utolsó helyezettje mérkőzik meg egymással, a tét mégis nagy. Mindkét csapatnak meg van az esélye a csoport 3. helyét elérni, ezzel kvalifikálva magát a kupa 5. helyért megrendezendő mérkőzésre. A Ravasz S.C.-nek ez a legutóbbi bronzérem után nyilván már ez is csalódás, a Videoton SC azonban ezzel történetének legnagyobb sikerének kapujában áll.

picur1 csapata már egy sima győzelemmel belép ezen a bizonyos kapun, koba53-nak azonban egy legalább 4 gólos győzelmre lenne szüksége a csoport 3. helyéhez. A döntetlen egyiküknek sem jó, így garantált a látványos támadójáték, nem lesz alibizés. :)

Érdekesség, hogy a két csapat még egyetlen egyszer sem találkozott Bozsik Kupa mérkőzésen.




koba53 (Ravasz.S.C.)
Megpróbálom a legjobb felállást be állitani a mecsre.Az ellenfelemet nem nagyon ismerem,de ahogy néztem talán egy szinten lehetünk.Hát egy kicsit csalódot vagyok,de meg próbáljuk a lehetetlent.Rossz idöszakot élünk át a két legjobb csatárom hosszu ideje lesérültek.A két fiatal csatáraimnak még fejlödniük kell még nincsennek azon a szinten.A jövöben meg próbálok fiatalitani és erösiteni a csapatot.

picur1 (Videoton SC)
Ez egy fontos meccs lesz a csapat számára és így is készülök rá! Az elvárásaim nagyjából teljesültek, a fiatal játékosoknak megadtam a lehetőséget és helyt álltak, még ha voltak elég nagy zakók is. Sikerült összeállítani a csapatot, hogy nem szerepel benne 25 év feletti játékos. De én játszani akartam és élvezni a kupát, ami sikerült is :) Persze most már a 3. hely a cél a csoportba és jöhet a következő lépés!
Nem lesz könnyű, mert más is szeretné megszerezni a pozíciót! Az ellenfelemről nem tudok sokat, de utána nézek. Biztos meg akarja keseríteni nekem majd a 90 percet, ahogy én is neki. :) Természetesen sportszerűen és a játékot élvezve :) De ez a dolgok rendje!
2015-02-09 09:04:30
MTKVM - Vasas SC

A másik mérkőzés, amely győztese a csoportjának 3. helyét megszerezve lehetőséget kap, hogy a kupa idei kiírásának 5. helyéért mérkőzhessen. A döntetlen az újonc Vasas SC csapatának még jó lehet, de Joe_ aligha játszik majd 0:0-ra... TommyMTK-nak viszont nincs más esélye, gólkülönbsége miatt csak győzelemmel előzheti meg riválisát. Azonban ha ez sikerülne, akkor sem tudná már sajnos túlszárnyalni legutóbbi összetettbeli 4. helyét.

Mivel a Vasas SC újonc csapat, ezért értelemszerűen ez az első mérkőzésük egymás ellen.



TommyMTK (MTKVM)
Egész héten a pontos helyezkedést kellett gyakoroltatnom a srácokkal, a jó védekezés az alapja mindennek. Sajnos a rutintalan védőimet megették az Ajax játékosai. Lelket kell önteni beléjük és a Vasas ellen 100%-on pörögni.
A Vasas kemény diónak ígérkezik, de szükségünk a csoportbeli 3. helyre.
Minden körülmények közt nyernünk kell, a szurkolóink csalódottak a szezonbeli teljesítményünk miatt. Ideje lenni visszahódítani őket a Hidegkuti stadionba.


Joe_ (Vasas SC)
Értékelések alapján közel azonos képességű csapatok lépnek majd pályára, ennek ellenére nem érzem esélyesnek magamat a 3. helyre. Eddigi pontjaim is csak az ellenfél feledékenységének köszönhetőek, a csapat még túl fiatal a jelentősebb eredmények eléréséhez. Természetesen nem adjuk fel és küzdeni fogunk a minél jobb helyekért.
2015-02-10 08:39:48
Kartal Green City - Kartal

Falusi rangadó a csoportgyőzelemért és ezzel együtt a döntőbe jutásért. Böcse unalmas és sivár élete egyetlen valódi sikerét érte le, amikor legutóbb döntőt játszott, most ehhez neki már a döntetlen is elég lenne. "zamorano" csak győzelem esetén érné be pontszámban a kisebb kartali csapatot, így azonos pontszámmal, az egymás elleni eredmények köszönhetően jutna döntőbe.

Mindketten játszottak már döntőt, a Kartal Green City meg is nyerte a kupa első kiírását. A Bozsik Kupa koefficiens alapján még ők az erősebbnek besorolt csapat, de az elmúlt kiírások alatt a Kartal egyre jobb eredményeket ért el.

Egészen elképesztő, de még ők sem találkoztak egyetlen egyszer sem ebben a sorozatban...




"zamorano" (Kartal Green City)
Üdvözlöm s Sport Tv nezöit es persze a jelen levö ujsagirokat is.
Rangadòra keszülünk a testvercsapatunk ellen.
Nem igazan ugy indult a Kupa a szamunkra ahogy elterveztük. Becsuszott egy vereseg, amire nem szamitottunk, es ha a döntöbe szeretnenk kerülni, győznünk kell a Kartal ellen. Ami nem lesz egyszerü feladat, elnėzve a ellenfelünk magabiztos jàtėkàt, ės eddigi eredmėnyeit. Böcse mestert màr nagyon rėg ismerem, mėg anno egy csapatvan kezdtük a palyafutàsunkat a Kartali Medosz se szineiben, ės jó baràtsàgban vagyunk a mai napig. A kėt Kartali csapat hasonló jàtękeröt kėpvisel, nem mellesleg Magyar jatėkosok alkotjàk a keret nagy rėszėt, figyelembe vėve a sajàt nevelėsü jàtėkosok fokozatos beėpìtėsėt a csapatba. Tiszteljük az ellenfelet de csak a gyözelem elfogadható ezen a meccsen. Elövėtelben az összes jegyet eladtuk màr, söt az ultràink is jeleztėk (KABBE. a Kartali anyukàk brutàlis brigàdjànak egyesülete) hogy olyan szurkolàssal kėszülnek , mint mėg soha... A szurkolóinkon nem fog mùlni az biztos. Bìzom a csapatban ės remėlem megszerezzük a hàrom pontot. Sok sikert kivanok Böcse baratomnak a bronz mėrközėshez!!!


Böcse (Kartal) - az "Arany WC-díj" címvédője
Elégnek elég a döntetlen is, de olyan eredményre sosem játszunk. Így a cél természetesen a győzelem, akkor kapunk ingyen kört a kocsmában. Az ellenfelünk a helyi rivális gárda, egy igazán erős és tiszteletreméltó együttes.
A hagyományos reggeli feles után már edzünk is, nem csak a test, de az elme is friss legyen! A labdás gyakorlatokon van a hangsúly, melyeket sok futással kombinálunk. Szükség van erre, mert van akinek még új, hogy pattog a labda.
Az elvárás a jó játék, a taktika megvalósítása és a tanultak alkalmazása. Ha ezek rendben vannak, biztos vagyok a győzelemben. A végén pedig remélhetőleg megnyerjük ezt a kupát, jól jön a csapatnak a fődíj, a sok univerzális tisztítószer.
Ellenfelünknek van tartása, masszív csapat, de mi fel tudjuk törni a védelmüket. Az edzőjükkel ismerjük egymást, presztízs csata lesz. Nagy előnyünk, hogy nem zamorano fia védi a kapujukat!
2015-02-10 11:31:49
2015-02-10 11:32:55
Beszarok, és tényleg van ilyen. :D
2015-02-10 11:44:16
Egy egész csoport, csak a közös képet nem találom, amin látszik a hátuk :DD Anno kitaláltam a nevet, ők meg tényleg megcsinálták... :D

Ott csoportosulnak fehérben! :))

2015-02-10 23:09:58
2015-02-11 09:04:28
AJAX Budapest - Óbuda Legia-Norbak FC

100%-os teljesítménnyel, azonos pontszámmal áll a két csapat az A csoport élén. Hajszállal, azaz gólkülönbségének köszönhetően az óbudai klub még jelenleg az esélyesebb a döntőbe jutni. Így az AJAX Budapest-nek mindenképp győznie kell, bármi más estben elesik a címvédés lehetőségétől.

Novi98 legrosszabb esetben is a 3. helyért játszhat, így már most eddigi legjobb eredményét érte el, bármi történik. Boczy pedig nyilván csalódott lenne, ha nem sikerülne egymás után másodszor, összesen pedig harmadszor döntőbe jutnia.

Kétszer találkoztak a csapatok eddig a Bozsik Kupa kiírásai alatt, mindkétszer az AJAX Budapest diadalmaskodott 3:1-re.



Novi98 (Óbuda Legia-Norbak FC)
A legutóbbi közös meccseinket az Ajaxszal szemben elvesztettük 3-1-re, de úgy érzem, hogy azóta sokat fejlődött a csapat. Izgalmas meccseket játszottunk anno a városi riválisunkkal, akár egy értékes X is össze jöhet a végére, amivel már döntőznénk, de remélem nem lesz vízilabda eredmény az ő javukra!
Ha esetleg döntőznénk, akkor már igazán nagy lesz a tét, mivel, ha véletlenül ott is nyernénk, akkor már készülhetünk a szuperkupára is! Természetesen, most még csak egy elődöntővel felérő csoportmeccs vár ránk, a többi majd a meccs után dől el
Ha már idáig eljutott a csapat, akkor egy döntőt is szeretnénk legalább játszani! A görög válogatott 2004-ben az EB-n megmutatta, hogy a kis hal is megeheti a nagy halat, de akár többet is megehet!
Remélem, hogy a mi "kishalunk" is megeszi ezt az első akadály!
Az X az első számú cél a csapatnak, tehát a védelmen kell sokat csiszolni, hogy őrizzük az eredményt, mert a belvárosi csapat nagyon szervezett! De ha véletlenül mi szereznénk meg a vezetést, akkor fog igazán elszabadulni a pokol! Vannak már nekünk is olyan játékosaink, akik fel tudják venni a versenyt Szakácsiékkal szemben, például Surman, Apró, Fogl, Kolozsvári, és még sokan mások! Tehát van esélyünk! Csak jó napot kell kifogniuk a fiúknak!
A mi csapatunk ott van a négy legjobb között, ami nagyon jó, de mégegyszer mondom (!), nem szeretne a csapat vízilabda eredményekkel csak negyedik lenni!
Jöhet szerdán a Budapesti rangadó!



Boczy (AJAX Budapest)
Nem készülünk különösebben a mérkőzésre, ugyanazzal a felállással megyünk amivel eddig is. Szeretnénk persze a Bozsik Kupa történelmében először címet védeni, de ez egyre nehezebb feladatnak tűnik. Az eleinte gyengébb csapatok fiatal játékosai egyre inkább beérnek és mint ennek a mérkőzésnek az esetében is látni, közel azonos a két csapat értékelése.

Egyetlen esélyünk a két taktika közti különbség és hogy nálunk játszik Szakácsi és Nyerges, illetve a kupa történetének egyik (ha nem a) legjobb kapusa. Szóval persze, csalódott lennénk ha nem nyernénk meg ezt a meccset és egyúttal elbunkánk a döntőbe jutást, de már nem számítana meglepetésnek.
2015-02-11 13:23:40
Közben zajlanak az események a háttérben...


Természetesen "saját akaratomból" már előre lemondok a tornagyőzelemről, a Kartal csapatának javára... :(
2015-02-11 13:29:29
Honi szakmai berkeken belül ezt úgy mondjuk: Közös megegyezéssel!