Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!

Subject: [kupa] 3. Bozsik Kupa

2015-01-04 20:01:40
Edzői nyilatkozatok a mérkőzés előtt:

Boczy (AJAX Budapest)

"Mindenki tudja, hogy mi vagyunk a mérkőzés esélyesei, de mindenki ugyanígy tudja: egy mérkőzésen bármi megtörténhet. Pláne egy döntőben... Így is készülünk, ellenfelünket maximálisan tiszteljük és az első pillanattól az utolsóig koncentrálnunk kell, ha meg akarjuk nyerni az első kupánkat.

Egy döntő mindig különleges élmény, ki kell élvezni minden másodpercét. Ezt fogjuk tenni."





Böcse (Kartal)

"Hínnye teremburáját, ezt már veszi? Megy? Jajó...
Szó'al mondtam én a legényeimnek hogy srácok, mindenki vigyázzon magára, mer' hétvégén disznó vágás, oszt' nem akarom hogy bárki is kiessen. Vigyázunk hát nehogy sérülés legyen, azt' jóvan. A múltkor is mikor otthon jáccottunk, az egyik hátvédemnek megharapta a térgyét egy kecske, le is kellett cserélni. Még szerencse hogy mindegyiknek fábúl van a lába, hamar meggyógyult.

Az utazásra meg már a jószágokat kiválogattuk, a legjobb kancáink húzzák majd a lovas kocsinkat Pöstre. A cserék szépen le is takarították, még vizet is használhattak! Hát mégiscsak nagy nap lesz nekünk a szerdai, érti ugye. Szóltam is a srácoknak, hozzanak majd onnan haza amit csak tudnak, mer' bármit is találnak ottan, otthon olyan biza' nincs! Szép az a város, vó'tam má' ott párszor, csak azt nemtom még mindig hogy hova a ménküves bánatba tarcsák ezek a népek a disznójt, meg a ludakat azokba' benne a magas házakba...?

Hogy? Az ellenfél? Mi van vele? Ja... Boczy mester minden meccsét megnézem ha tudom, ha nem vagyok ott akkor ezzel a dévédé izével, vagy micsodával. Tudja, azt is az asszony szokta bekapcsolni, én nem értek ezekhez a városi ketyerékhez, na. Mindig van mit jegyzetelnem, nem csak hogy elképesztően jóképű ez a fickó, de a szakértelme is megkérdőzhe..., megkérezhet..., megkérdőjelehe..., na szóval tudja! Csak állandóan fennhorgya azt a városi puhány orrát, soha nem engedi hogy kezet csókoljak neki. Hát de télleg, ezek naponta fürdenek, vagy mi???

PETIKE! HÁ' MI AZ ANYÁDAT CSINÁÁSZ??? MÉG HÚSZ FEKVŐTÁMASZ!

Elnézést, csak közbe teccik látni nekem kell tartani az edzést a 8 éveseknek is. Állandóan rinyálnak ezek a kis anyámaszsonykatonái, hogy mé' nincs ilyen izénk, az melegítő, vagy mi. Me' hogy fáznak a -10 fokba. Mondtam nekik hogy nincs rá pénz, igyanak pálinkát, arra meg húzzák a szájukat hogy még kicsik hozzá. Hát na, ezeknek semmi se jó.

Ejnye, hogy elszaladt az idő! Elnézést, gyorsan lezavarom az edzést, mert az asszony berág aztán alhatok megint az istállóban, ha mire hazaér nem lesz megin' ellapátolva az a rohadványos hó. Keziccsókólm, alászolgálja!"
2015-01-04 23:37:44
Hermes Lezcano, a Kartal SE legendája és egyben másodedzője a döntőről:

"Izgatottan várjuk a döntőt, ahol a jóval esélyesebb, egy tisztítógyár által támogatott fővárosi egyesület lesz az ellenfelünk! Természetesen csapatunk mindent megtesz a győzelem érdekében, az elmúlt napokban például már semmiféle, az ellenfél nevével fémjelzett tisztítószert nem használtunk, emellett keményen edzünk, heti kétszer is, majd utána csapatépítő sörözést iktatunk be. De a lényeg a jó hangulat, a szórakoztató játék és hogy ne Boczy csapata nyerjen. Hajrá Kartal!!!"
2015-01-05 10:05:55
Tivadar Pinczés, az AJAX Budapest élő legendája és a "B" csapat segítője.

"Igen, halottam hogy tegnap este megérkeztek a kartaliak és hogy miket műveltek a szállodában. Nem akarok ebbe belemenni, ez már a rendőrség dolga lesz hogy kiderítse, mi igaz és mi nem. A törés-zúzás része legalábbis mindenképpen. A többi meg... Nos, ha engem kérdez én nem csodálkozom semmit.

Nézze, ezek a kartali gyerekek valószínűleg életükben először látnak autókat, főtt ételt és liftet. Más "kultúrához" vannak hozzászokva. Persze az, hogy a lovakat a lépcsőházban akarták felvinni, mert azt hitték hogy a szobájuk egyben az istálló mint otthon, azért talán kicsit tényleg túlzás. Az meg hogy a tisztálkodási szerekkel locsolták és dobálták a vendégeket, nyilván azért lehet mert nem tudják ezek mire valóak."
2015-01-05 11:47:48
Krausz Bence, a Kartal SE játékos-erőnléti edzője első benyomásaikról a fővárosba érkezésük után:

"Érdekes tapasztalatokkal gazdagodtunk mindjárt az elején. Mikor eltévedtünk ebben a nagy faluban, felhívtuk az ellenfél egyik munkatársát, aki közölte velünk, hogy csak kérdezősködjünk nyugodtan az utcán, mindenki ismeri az egyesületet és székhelyét. Négyszer kötöttünk ki Tesco-ban, kétszer a helyi tisztítószer forgalmazó szaküzletek egyikében, miután azt kérdeztük, merre találjuk az Ajax Budapestet. De egyszer még valami óriási ólnál is, ami előtt egy nagy fém madár csücsült. Itt mindenki csinálhat csapatot, úgy néz ki, aztán 3-4-et ha ismernek országszerte. Végül megérkeztünk a szállásra, ahol láttuk az ellenfél csapatát is épp sziesztázni. Érdekes hobbijuk van, mindegyikük ült vagy feküdt valahol és valami színes vágódeszkát simogatott. Többen keresztet vetettek a csapatból, mert azt hitték valamiféle erotikus játékot űznek azzal a szegény tárggyal. Se beszélgetni, se köszönni nem voltak hajlandóak, de legalább 2-en majdnem felemelték a fejüket, mikor megjöttünk. Pedig felajánlottuk a segítségünket is, mert van nálunk egy borbély, némelyik ajaxos frizurájánál kicsorbulhatott a beretva, csak részletekben sikerült lenyírni. Mi mindenesetre lepakoltunk és felfedeztük a helyi sörcsapolókat!"
2015-01-05 12:11:17
Szemfüles olvasóriporterünktől kaptunk pár képet, amin jól látszik hogy a Kartal néhány játékosa, már hétvégi AJAX meccsre is kilátogatott.



2015-01-05 14:50:06
2015-01-05 19:05:16









(edited)
2015-01-05 19:16:05


2015-01-05 22:26:50
Megy az adok kapok rendesen.......:):):) Nagyon komoly :)
Koszi fiuk egy elmeny volt olvasni...... :)
Persze, HAJRA KARTAL !!!!!!!
2015-01-07 19:37:39
AJAX Budapest - Kartal 2:0




Részletes eredményközlés holnap délután.
2015-01-07 20:03:04
fúú, hát most utállak... nem az eredmény miatt... amiatt gratula... szinte teljesen őszinte :D

de!

gondoltam most (vagy 2-3 év után először) ismét állítok taktikát és még a meccset is megnézem!!!!
kár volt. miután néztem a taktikákat, láttam, hogy mind szét van barmolva. gondolom valami remek frissítés okán. akartam újat csinálni, kipróbáltam a mentést, szar lett. jó, akkor mondom maradjon a sok szezonon át használt taktika, azt csak nem cseszte szét. nézem a meccset, látom, hogy ez a taktika vagy teljesen szét lett barmolva, vagy másik. végén láttam, hogy másik.
nade a meccs. 70. percig szenvedtem. aztán inkább kilőttem. tényleg menő volt 5 éve ez. de mintha az ovis focistáimat néztem volna jó messziről. egy U21-es válogatott játékos nem képes egyeneset belerúgni a labdába, kirugdalják a labdát senkitől sem zavartatva meg hasonlók... ezen már rég túl kéne lenni a technológiának... most már végképp nem csodálkozom, hogy miért pusztul le ez a játék... :/ és akkor erre még várjak 300 másodpercet.
summa-summárum, többet bele nem nézek meccsbe itt :)
2015-01-07 20:22:09
Én nem emlékszem mi volt az utolsó meccsem amit megnéztem, pláne nem élőben. De ezt most a vadiúj, 80 centis TV-em néztem full HD-ban. :D Eszembe jutott közben, hogy milyen faszok vagyunk, mé' nem nézzük együtt a meccset?
Van Unicum szilvám, meg vettem volna sört, így kicsit szomorú volt amikor felugrottam a saját nevemet viselő játékos góljánál. :D

Sajnos a gólgyáros Szakácsi sem bírt magával, pedig úgy készültem hogy "saját magam" győztes góljával győzlek le. :))))
Mindenesetre grat, ahhoz képest hogy gumicsizmában játszottatok, nem volt ez rossz! ;P
2015-01-07 21:13:02
Gratula a Bajnok csapatnak, es minden elismeres a Kartalnak aki melto ellenfele volt az Ajaxnak....
Jo kis Kupa volt ez is, remelem a kovetkezo is hasonlo lesz.
Sok sikert mindenkinek a kov Bozy Kupara.... :) :) :)
2015-01-07 22:06:55
Szerintem is nagyon jó volt! :)
A győztesnek gratulálok! Szép volt Boczy! És Böcsének is, hoogy eljutott idáig :)
A PSZ City csapatát sajnálom, hogy egyszer csak eltűnt... :(
A visszaterő Videotonnak is gratulálok, sok sikert kívánok neki a következő idényre is! :)
És mindenkinek, aki itt volt a kupában!
Remélem a Nortonokkal és a JVSC-vel még jobb lesz a kövi kupa is! :D

Am a meccsemre egy picit rátérve: meg volt mind a 3 cserém, de a kapusom az utolsó 15 percre megsérült és lement... Így az utolsó perceket úgy játszottuk le, hogy nem volt a kapumban senki sem...
Még jó hpgy nem kaptam a végén még egy gólt :D

(edited)
2015-01-08 19:10:08
Message deleted

2015-01-08 19:25:32