Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!

Subject: ★ SZUPERKUPA ★

2015-02-21 16:27:38
Nagyon szépen köszönöm!

Mármint az ő nevében...
2015-02-21 17:53:59
A Megye Bajnokság Döntője után azonnal indultam a "Bozsik Kupa" döntőjének helyszínére!
A helyszínen tapasztalt fergeteges hangúlat meggyőzőtt, hogy helyes döntés született, amikor ez a Szuperkupa megszületett.
A döntő nagyon izgalmasan telt, parádés mecs volt, mely 1-0-ás Ajax Budapest győzelemmel fejeződött be.
A mérkőzést követően sikerült elkapni Boczy mestert, a győztes managert! (A vesztes manager-el is akartam riportot, de Böcse sírva rohant az öltözőbe, csak azt kiabálta vissza, "már megint nem sikerült")

Gratulálok a Bozsik Kupa győzelemhez! Gondolom nagy öröm tölt el, hogy a kartali csapatot sikerült "lealáznod" ? :)
Boczy:
Köszönöm! Nagy büszkeséggel tölt el hogy a saját kútfőmből kiötlött kupasorozatban én magam lehetek az első aki megvédi a címét. Így elsőre ez így eléggé magától értetődőnek hallatszik, de most minden eddiginél nehezebb dolgom volt! Az ellenfelek ifijei, fiatal játékosai most kezdenek beérni, nálam meg még jönnek újabb és újabb 18-19 évesek.

Böcse megtisztelt azzal hogy a való életben is barátomnak mondhatom, bár a távolság és a kulturális különbségek miatt évente csak pár alkalommal találkozunk. De régebben a sokker-találkozókon és a focitornákon sem véletlenül voltunk mi a központi szereplők, na persze nem szakmailag... :D

Szeretek Böcse ellen szerepelni itt a játékon belül, annyira szerencsétlen szegény hogy még egyetlen egyszer sem tudta legyőzni a pattanásos ificsapatom. Most játszottuk azt hiszem az 5.-6. Bozsik Kupa meccsünket, még gólt se kaptam tőle. Szóval igen, szeretek ellene játszani. :D


Viccet félre téve, milyen volt a döntő? Az eredményt látva, kemény!
Boczy
Őszintén szólva nem láttam, nem készültem különösebben. Egyrészt a Kartal volt az ellenfél, az előbb már leírtam ez mit jelent... :D Másrészt az itt töltött időmet lefoglalta a folyamatos szervezkedés a háttérben, de ezekkel most nem untatnám a nagyérdeműt. Na meg kicsit úgy voltam vele hogy most nem is fogok nyerni, így csak vettem egy nagy levegőt és rányomtam a végeredményre.

Szoros meccs volt, igazából végig domináltunk. Végül "csak" egy Szakácsi lett a különbség a két csapat között, természetesen a saját nevemet viselő alteregóm adta neki a gólpasszt... :) Szakácsi most nem lett gólkirály, magához képest egészen kevés gólt termelt, de mégiscsak eldöntött egy Bozsik Kupa döntőt a volt U21-es válogatott csatár. :P


A II.Szuperkupa kiírás következik, a "Megye Bajnokság" győztesével Hatos SC-vel. Ismered az ellenfelet? Miben múlhatod felül? Milyen mérkőzést vársz?
Boczy
Félszemmel nézegettem már eddig is, aztán tegnap rápillantottam a legutóbbi meccseire. Őszintén? Nem sok jót várok, rettenetesen erős a szerdai B csapata. Az előző Szuperkupa mérkőzésen ez ugyan pont nem látszott, de elképesztő különbség van a Megye Bajnokság javára velünk szemben, persze ez nyilván a Bozsik Kupa szigorú korlátozásai miatt van. Az ellenfélnél bárki játszhat, nálam csak magyar fiatalok.
(edited)
2015-02-21 21:30:25
Hogy lehetett "már megint nem sikerült"-nek hallani a "Megr***tsz ott, a re***s, m**s** ganyéba!"-t?? :o
2015-02-21 21:38:44
Nem hallotta a gigantikus erekciómtól! :D
2015-02-21 23:26:16
Egyébként, Boczy-nak, valóban igaza van. Nem túl fair ez a csata. Ő valóban korlátozva van!! Megpróbálok sportszerű lenni. Oly módon, hogy mind a 6 csatárom pályán lesz a szuperkupa döntőn. A két legeredményesebb góllövőm hátvéd poszton fog játszani, egy pedig középpályán. Ennél többet nem tehetek.
2015-02-22 07:30:30
Ne sajnáld már őket, verd agyon, kell az egyenlítés :))))
2015-02-22 07:32:39
Hallottam, de muszály voltam kultúrált fordítást csinálni :)
2015-02-22 11:24:30
Akkor leszel igazán sportszerű ha a legerősebb (szerdai) csapatoddal állsz ki. Én is ezt teszem majd. Ha ennek az a következménye hogy lekaszabolsz, ám legyen. Nincs rá szükség hogy gyengítsd a csapatod, ez csak egy gála meccs, nem igazán számít a végeredménye.

Na persze, ha nyerek évekig az orrod alá dörgölöm majd. :))))
2015-02-22 14:29:39
Ne bízzál Boczy-ban, üsd ki :)))
2015-02-23 14:15:41
Volt szerencsém megvillogtatni egészen elképesztően profi és eredeti riporteri kvalitásaimat, így ellenfelem a következő, színes és abszolút közhelymentes kérdéseimre a következőeket válaszolta. :)


csucsu (Hatos SC.)

Milyen érzés friss Megye Bajnokság győztesnek lenni?
Bármit is megnyerni, felemelő érzés. Újoncként, ilyen társaságban meg pláne. Nem fogok áradozni a szervezésről és a háttérmunkákról (statisztikák, stb.) Ezt már egy párszor megtettem.

Mennyire fontos neked a Szuperkupa?
Megvallom, a szuperkupa győzelem, fontosabb számomra mint a megye bajnokság IX. szezon első helye. Azt gondolom, hogy itt mindannyiunkért játszom majd.

Hogyan készülsz a mérkőzésre?
Igazából, nem készülök a mérkőzésre semmi extrával. Játszom a szokásos 3 csatáros felállást. Számomra mindennél fontosabb a csatárok edzése.

Mit vársz a mérkőzéstől?
Természetesen győzni megyek ez nem is kérdés. Az, hogy nyerek e vagy sem, az majd kiderül. A labda kerek, bármi megtörténhet.

Mit tudsz és mit vársz az ellenféltől?
Sajnos az ellenfelemet nem ismerem, de nézegettem a játékosait és a taktikáját. Rázúdítom a poklot és bízom benne, hogy rossz emlékeket hagyok benne. Komolyra fordítva a szót, masszív, védekező csapat. Egy-két gól különbség lesz a két csapat közt. Ki javára? Szerdán elválik. Sérülésmentes, jó mérkőzést kívánok neki, neked.
2015-02-25 19:17:19
Szép volt Csucsu!
Gratulálok a Szuperkupa Győzelemhez :)
2015-02-26 15:04:24
[url=http://i1121.photobucket.com/albums/l517/boczy15/exx50_zps778f7ad1.jpg][/url]

II. Szuperkupa:
AJAX Budapest - Hatos SC. 0:2

(edited)
2015-02-26 15:16:35
Nem nagyon tehetünk mást, mint gratulálunk az ellenfelünknek. A nagyobb teljesítmény és nagyobb játéktudás előtt fejet kell hajtani. A mérkőzés előtt csucsu masszív, védekező csapatként emlegetett minket. Ezen a szinten más esélyünk nekünk nem is nagyon van. Az ember mindig csalódott ha veszít, egy döntőt elveszíteni pedig különösen fájó. De én azt gondolom hogy ha párat alszanak erre a fiúk, akkor ők sem lesznek ennyire lesújtva.

Rettenetesen büszke vagyok a srácokra, ennyivel erősebb csapat ellen, ilyen szoros eredményt elérni azért elég ritka. Aki látta a meccset az tudja, egy szavunk sem lehetne ha 4 vagy 5 góllal kikapunk, de a játékosaim csúsztak-másztak, egészen döbbenetes volt hogy mekkorát küzdöttek. Hogy a két gól közül az egyiknél kezezés, a másiknál les volt? Én már ilyenekkel nem is foglalkozom, nem lenne elegáns ha erre fognám a vereséget...

Ez a mérkőzés egy ünnep, ahol az erősebb csapat nyert, úgy ahogy annak lennie kell. A körülmények nem számítanak, mint ahogy a "majdnem" és a "ha" sem játszik az eredményhirdetésnél, nem kerülnek be a statisztikákba, sem a sportlexikonokba. Nem tudok közhelyek nélkül nyilatkozni a mérkőzésről, tényleg tiszta szívemből gratulálok a jobbik csapatnak, de sokkal inkább a játékosaimnak hogy ezen a elképesztően nehéz mérkőzésen helyt tudtak állni.

(edited)
2015-02-26 18:40:19
Gratulálok az ezüstérmesnek.
Tartottam a szavam, hat csatárom a pályán volt, akik büszkén helyt álltak minden poszton. Legyen az Mazowiecki és Rios a védelemben (a két leggólerősebb játékosom) ill. Córdova a középpályán, kinek ennek a mérkőzésnek köszönhetően, varázslatos lett a gyorsasága.
Egyszóval, köszönök mindenkinek, mindent!!!!!! Hozzáteszem, az ellenfelem nem volt túl korrekt!!!!! Lefizette a kapusomat, hogy szaladjon ki félpályáig. Szerencsére, olyan gyenge csatársorral állt fel, hogy a védtelen kaput sem bírta bevenni.
Ha a következő szezonban megismétlődne ez a szuperkupa döntő, akkor minimum hatot verek neki. Jah, és bazi szerény gyerek vagyok.
2015-02-26 18:50:22
Egyébként a kapusom eladó!!!:-)
2015-04-27 19:14:09
[url=http://i1121.photobucket.com/albums/l517/boczy15/exx50_zps778f7ad1.jpg][/url]

A III. Szuperkupa ezúttal a VI. Nemzeti Utánpótlás Kupa és a 6. Bozsik Kupa két győztese között lejátszott mérkőzés után kerül kiosztásra. Az összecsapást a szezon utolsó, 15. hétének szerdáján rendezzük.