Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!

Subject: Форма игроков!!!

2010-04-29 18:26:07
Головне постав його на гру.
2010-04-29 20:13:34
за товариську гру +2 до форми.. поки що все добре!!

дякую!
2012-05-03 10:07:38
Возможно ли такое что есть какая-то накопительная усталость игрока если он к примеру играет часто? Вот у меня есть два игрока у них была максимальная форма с начала сезона и играли они постоянно даже в товарняках. выносливость у них одинакова - 11 Вот Заметил что один начал терять форму очень быстро, за ним через не делю второй. Первый потерял е уже до 0 . Второй сейчас на 7 но падает. Пытался дать отдохнуть первому и снова запустить его в матчи не помогает второй. Со вторым тоже самое, неделю не играл. Последнюю неделю провел все 180 минут на поле - форма падает. Уже что только не перепробовал, даже на трансферы их выбрасую типа угрозы xD Команда молодая продавать некого не хочу всех подтягиванию чтобы были особенно того что сейчас на 0 (( Он воспитаник клуба :
21 год.
отлично выносливость безнадежно вратарь
удивительно скорость средне защита
солидно техника солидно полузащита
солидно пас хорошо нападение
Жалко , ведь без формы он совсем не тренируется а так хорошо прогрессировал.
(edited)
2012-05-03 10:46:15
В общем чувствую скоро точно буду Танцевать с бубном, и приносить в жертву ... котов на улице )
2012-05-03 10:50:57
Форма не влияет на тренировку, а то что форма падает именно в этих игроков скажы спасибо рендому. Я давно за формой игроков слежу, если у некоторых форма поднимается вверх - то обязательно у кого-то пойдет вниз, стараюсь всегда держать в команде 1, 2 левых игроков на которых и будет выприскиватся этот рендом, но тут все сложно, и сказать определенно что делать чтоб остановить падение невозможно. Кто-то не любит играть матчи лиги(тогда я выпускаю только на один тайм или даже на пол тайма), кто-то товарку, а кому-то вообще надоело играть, что тогда делать ? Я , например, стараюсь таких заигрывать поменьше, а то и вовсе иногда пропускать игру. В общем експериментую.
2012-05-03 11:01:22
"Форма не влияет на тренировку" - значить до этого я получил не верную информацию, спасибо.
Кстати возможно и повлияло то что я взял себе трех юниоров по 17 -18 лет. Гдето в этот момент начала падать форма у этой парочки.
(edited)
2012-05-03 11:06:35
6. Тренування
Щоб Ваша команда розвивалась Ваші гравці повинні правильно тренуватись. Кожного тижня Ви можете обрати навичку, яку будуть вдосконалювати гравці на тренуванні. Більшість типів тренування вимагають виходу на поле гравця в певній позиції на тижні.

Гравець, що грав на тій самій позиції двічі на тиждень тренуватиметься краще за гравця, що грав в одному матчі. Гравці тренуються більше в офіційних матчах, ніж в товариських. Якщо гравець грав на двох різних позиціях на тижні, то при тренуванні враховується тільки остання. Перевага виходу на поле двічі під час тижня незначна - гравець отримує трішки менше повного тренування за 1 матч. Якщо гравець грав тільки за Збірну, то він отримає приблизно 33% нормального тренування. Гравці не отримують тренування під час додаткових таймів, оскільки вони вже втомлені.

Різниці між ефективністю тренування в залежності від зіграних матчів дуже мала. Гравець, зігравший тільки товариську гру, отримає тільки трішки менше тренування, ніж гравець, що зіграв в офіційному матчі. Між гравцями, що зіграли 2 матчі і 1 матч різниця ще менша.

Прихованою навичкою кожного гравця є талант. Талановиті гравці тренуються швидше за гравців з малим талантом. З роками властивість покращуватись зменшується, чим старіший гравець, тим довше він буде тренуватись. Крім індивідуального тренування, є також загальне тренування. Всі гравці, що грали хоча раз за тиждень беруть участь в ньому. Ефективність загального тренування є набагато меншою за тренування індивідуальне.

За якість тренування відповідає головний тренер. На це впливають його індивідуальні навички тренування; його загальний рівень не впливає на ефективність тренування. Вибирайте тренера, що добре тренує навичку, яку Ви вибрали, щоб тренувати на цьому тижні. Вирішіть для себе на скільки важливими для Вас є інші навички тренера і чи Ви зможете виплачувати зарплату кращому тренеру.

Асистенти допомагають головному тренеру покращити ефективність тренування - чим кращий асистент(враховується його загальний рівень), тим більше він допоможе головному тренеру. В будь-якому випадку на наймайте більше 3 асистентів, оскільки це призведе до зменшення ефетивності або й взагалі втраті тренування.

Гравці, які вийшли на заміну, отримають тренування в залежності від часу проведеног на полі. Гравець має грати на тій же самій позиції в обох матчах. В іншому випадку до уваги буде братися тільки останній матч(навіть якщо Ви тренуєте швидкість). Це правило не розповсюдується тільки на тренування Витривалості.
2012-05-03 11:09:08
Можливо ты форму спута з талонтом ?
2012-05-03 14:17:22
Та нет, просто от кого-то слышал. Это уже не важно) Главное теперь найти вариант вернуть моих игроков к форме )