Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
 Topic closed!!!

Subject: Tule kokkutulekule!

2011-09-23 07:58:26
kui rahvast kokku ei saa, siis orgunnige veebipidu. taguge facebooki kaudu pokkerit ja asi ants :). igaüks võib omad joogid kaasa võtta ja majutus- ning sõidukulu on ka 0 ;)!
2011-09-23 09:00:22
Jajah. :D

Anyway, sain nüüd ka Saadjärve omanikult täpsustava vastuse:

Just nii ongi klubihoones majutus 50.- teie endi magamisasjadega + peotelgi rent (inimeste arv 4.- / inim.) Eeldusel et teid on 10-15 inimest.
2011-09-23 09:14:33
ja majutus- ning sõidukulu on ka 0 ;)!

Aga nh, arvan, et praegune kokkutulekust osavõtmistasu on ju küllaltki minimaale. Kui saaks Saadjärvele kuidagi 10 tonti meelitatud, siis majutus+peaotelk ainult 9 eurot per face ju. See pole ju mingi ulmesumma, või on? :)

(Muidugi, eks hinnale lisandub veel ka toidu-joogiraha, mille eest teatavasti vastutab igaüks ise, võib-olla Tartus teeme ka mingi ühiskassa veel. Eks näis. Pluss ka pokkeriturniiril pidavat osalustasu olema, kuid eks Endla valgustab meid sellest lähiajal, muidugi ka (tünni)sauna eest peab kukrut kergitama.)

Edit: üks sulg oli puudu. :P

(edited)
2011-09-23 11:11:46
Võin ka korraldada veebipokkeri. Jalkainfoks veel niipalju, et jalkat mina mängima ei tule, sest, et see oleks suuremat sorti k***. Laupäeval kella poole neljast on siis Saadjärvel pokker jah?
2011-09-23 11:12:38
Laupäeval kella poole neljast on siis Saadjärvel pokker jah?

Esialgsete plaanide kohaselt jah. :)
2011-09-24 11:15:47
Tore, kombes,olge mõnusad, mina olen siis Berlinis, aga minu poeg Mart Toots ajab teiega asju.
Tema korralab ka sellel päeval kalapüügi võistlust, mis lõpeb kella 18.00 paiku,siis peale seda saate kolida ka telgi alla, enne saate majas, platsil, püstkojas ja grillmajas oma asju ajada.
Saategi näha saagi kaalumist ja autasustamist, soovitan osta kohapeal kala õhtuseks pidusöömaajaks, Mart suitsetab või gillite ise ja uhaa oleks ka haruldane võimalus.
Maksmisega oleks kõige lihtsam, kui olete kohal ja asjad selged, siis annate raha Mardile. Sauna ja tünni kütmise peate ka võimalikult kohe, kui kohal ja asjad endil selged, ja rahad on kokku korjatud, siis tuleks Mardiga kokku leppida aeg.
Madis
2011-09-24 21:06:14
Eile käisin siis ka tollel jalkalauamängul järgi ning jõudsin seda ka väheke katsetada. Ütleme nii, et randomil ehk täringuviskel on seal ikka VÄGA suur roll, kuid nö. ühekordseks kasutuseks kõlbab too mängukene küll. Loodan, et kokkutulekule tulijate seas mingeid hardcore lauamängufänne pole, ülejäänutele peaks see vast kõlbama.

Muidugi arvan, et kolmest tunnist jääb väheks ning mänguaeg on pikem, kuid eks näha ole. :)
2011-09-24 21:57:05
Alates nüüdsest käib edaspidine suhtlemine küll (põhiliselt) kindlasti kokkutulekule tulijatega, kuid kui SINA peaksid meelt muutma ja oleksid samuti kokkutulekule tulija, siis palun mind sellest ka informeerida. Tänan tähelepanu eest!
2011-09-25 18:33:56
Ma tõstan ka veidi häält siin.

Kuulsin vanade ilmaennustajate käest, et täna ja homme on ilus ilm, siis tuleb sadu kaks päeva ning peale seda saab jällgei nautida vahtralehtede kollast-punast sätendust päikese taustal.

Väljasõit laupäevasesse Kesk-Eestisse enne jaheduse kuud oktoobrit ei tundugi enam nii paha mõte. Akud täis laadida, online kirg mõneks ajaks maha matta või hoopis asjad uutele kiredele sütidada - seda on ainult Saadjärvel võimalik selgeks teha.

Mina isiklikult sinna Sokkerist või Oneskillasjast jahuma ei lähe. Lähen tegema väikest grilli, pokkerit ning täiesti veendunult okei tegelastega õlut jooma. Kes teab, äkki juhututtavate/võõrastega kohtumine on sillutis millelegi uuele.

Mul on ka pisike üllatus kohalviibijatele. Aga see üllatus selgub kohapeal.
2011-09-25 18:54:04
Ja nii ka teha ei tohi mulle, et Martsiga terve õhtu üksinda sokkerist peaksin rääkima
2011-09-25 19:03:41
2011-09-25 19:04:13
Ülevaade (võimalikest) osalejatest (ennast ja SigmarNaudit ei hakka eraldi muidugi välja tooma):

OSM:

1. DrAcula (jalka+Saadjärve)
2. Trusis (hetkel ?, kuid kui ilmub kaugelt Lätimaalt kohale, siis küllap teeb ka terve programmi kaasa)
3. karvased (ootan tema lõplikku vastust, seega hetkel ?)
4. Ripp (jalka)
5. k1tb (jalka+ võib-olla ka Saadjärve)
6. Sveiks (ootan tema lõplikku vastust, seega hetkel ?)
7. Sigmari müstiline sõber (hetkel (pigem) ?, kuid kui kohale ilmub, siis arvatavasti teeb terve programmi kaasa)

Sokker:

8. Endla (jalkat ei tule, kuid Saadjärvel lubas kohal olla; pokkeriturniiri korraldaja)
9. Kivivalvur Ropka (ootan tema lõplikku vastust, seega hetkel ?; autoga (Tallinnast))
10. markko (ootan tema lõplikku vastust, seega hetkel ?)
11. margus (kui, siis arvatavasti ainult jalka; ootan tema lõplikku vastust, seega hetkel ?)
12. Rennie (ootan tema lõplikku vastust, seega hetkel ?; kui ta tulija, siis pidavat ka 1-2 sokkerisõpra kaasa võtma)
13. Zorro (jalka)
14. Prisoner (ootan tema lõplikku vastust, seega hetkel ?; kuid kui saab linnaloa, siis küllap ta ka kohale kupatan. :P)
15. Martsi, ehk minu, müstiline sõber (hetkel (pigem) ?, kuid kui kohale ilmub, siis arvatavasti teeb terve programmi kaasa; esmalt pean ta aga kätte saama. :D)

Loodetavasti kedagi kogemata nimekirjast välja ei jätnud. Igatahes arvestades kõiki neid vabandusi/äraütlemisi, on seis hetkel veel vägagi lootustandev. Eks näis, lähipäevad saavad otsustavaks, üritust vabatahtlikult kindlasti ära jätma ei hakka! Liiga palju olen juba jamanud selle asjaga, et nüüd alla anda. :P

Valmitun halvimaks, kuid loodan parimat. :)

(edited)
2011-09-29 16:23:22
Just nii ongi klubihoones majutus 50.- teie endi magamisasjadega + peotelgi rent (inimeste arv 4.- / inim.) Eeldusel et teid on 10-15 inimest.

Kuna ei saanud nõutud arvu Saadjärvele tulijaid kokku, siis saadan umbes tunni jooksul, vahetult enne tööle minekut, tolle koha omanikule kirja broneeringu vms tühistamise kohta. Kuid "kokkutulek" vaatamata sellele tagasilöögile pidamata ei jää, vaid toimub mingis Tartu pubis vms. Kus täpsemalt, seda teatan homse päeva jooksul, kui olen Sigmariga konsulteerinud. Ka jalkamäng toimub, muidugi turniirist on asi kaugel...

Egas midagi, osalejate nimekiri:

OSM:

1. DrAcula (Arvatavasti (loe: loodetavasti) oma osalemissoovi tühistama ei hakka ning ilmub ikka kohale; kontakteerun temaga mõne aja pärast)
2. Trusis (Viimaste andmete põhjal ikkagi ei tule, ja parem ongi, arvestades meie uut kokkutuleku mahtu ja formaati)
3. karvased (Võistlused)
4. Ripp (Jalka)
5. k1tb (Jalka)
6. Sveiks (Ei tule - haige/tõbine)
7. Sigmari müstiline sõber (Lootust on, et ikka tuleb, hetkel pigem võib-olla)
8. hhallik (prob tulen, kui jsut midagi vahele ei tule)
9. Vh71kx (Jalka)

Sokker:

10. Endla (Arvatavasti (loe: loodetavasti) oma osalemissoovi tühistama ei hakka ning ilmub ikka kohale; kontakteerun temaga mõne aja pärast)
11. Kivivalvur Ropka (Ei tule)
12. markko (Tagasisidet/Lõplikku vastust pole saanud, seega temaga ei arvesta)
13. margus (Kool)
14. Rennie (Ei saa tulla)
15. Zorro (Jalka)
16. Prisoner (Ei tule)
17. Martsi, ehk minu, müstiline sõber (Tööl)

Ei saa nüüd öelda, et ma just väga pettunud oleksin, kuid sellest jamast jms olen tüdinenud küll.

(edited)
2011-09-29 16:34:52
Huvitav miks sokkeri rahvas ei taha kokkutulekuid? Mida peaks tegema, et järgmisel aastal see toimuks.
2011-09-29 16:37:12
Noh, eks oma roll inimeste, viisakalt öeldes, leigel huvil ole ka sellel, et praegu sügis ja kehvad/kehvaõitu ilmad jne. Usun, et suvel oleks huvi kindlasti suurem. Kuid ega eriti vahet pole...
2011-09-29 16:42:45
Oleks suvi, oleks tulija - võtaks oma 10 meistrisõrmust kaasa. Minu nädalavahetus sügis-kevadel võrdub korvpalliga...ei leia aega.