Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!

Subject: Jornada a Jornada

2022-03-09 18:58:46
Crec que estàs en el bon camí de fer un equipàs. Encara ets una mica lluny per poder lluitar per guanyar la champions, però crec que tens un equip prou bo per plantar cara i superar molts dels equips que jugaran la competició.
Si segueixes així, aconseguiràs fer d'aquest equip un dels millors de sokker.

No em puc queixar del nivell del meu equip, però s'està fent vell i no tinc diners per fitxar.
Ara la meva única il·lusió és que canviï l'entrenament i tornar a intentar créixer des de la base.

En aquest últim partit que hem jugat, et puc assegurar que em va sorprendre i de quina manera el resultat final. Estic segur que l'expulsió del teu central va ser determinant per poder guanyar com ho vaig fer.

Espero que segueixis millorant, perquè m'agradaria veure't més aviat que tard jugant uns quarts de final de champions i si ho guanyes, doncs imagina't!!
2022-03-10 03:11:07
ja m'agradaria!!!

merci pels ànims, confio en que continuarem tenint duels equilibrats i emocionants

quant a l'economia, estic en un pas semblant, però l'experiència em diu que continuarem progressant

ànims i sort, company!!!!
2022-03-27 21:33:28
Ja ni me'n recordava que començava la lliga. Pel que he vist, la victòria del teu equip ha estat clara.
Enhorabona comences molt bé la lliga.
2022-03-29 03:42:09
Merci, hi ha una mica de trasbals amb el nou sistema de competició.

A veure si ens millora l'economia i ens permet millorar els equips
2022-04-02 15:24:04
Hello,

First game against Russia and we won! It was a perfect defending game on our side, and we managed to create good opportunities in the offense. Last game against Russia we lose by 9-0 and a few weeks after we were able to defeat them. It is a great start for the season, we will be looking forward to having good results in the coming weeks.

Please, if you have any comments or thoughts about the game you can share them with me, it will be helpful if the community participates in the NT discussion.
2022-04-02 15:24:25
Hello,

First game against Russia and we won! It was a perfect defending game on our side, and we managed to create good opportunities in the offense. Last game against Russia we lose by 9-0 and a few weeks after we were able to defeat them. It is a great start for the season, we will be looking forward to having good results in the coming weeks.

Please, if you have any comments or thoughts about the game you can share them with me, it will be helpful if the community participates in the NT discussion.
2022-04-30 15:07:38
TERCERA VICTÒRIA AL FIL, 4 VICTÒRIES UNA SOLA DERROTA, HEM VENÇUT A RIVALS DIFICILS COM GUATEMALA, EL SALVADOR I RÚSSIA. JA ESTEM DOS LLOCS AMUNT AL RANKING, SEGUIREM TREBALLANT PER TENIR BONS RESULTATS
2022-04-30 19:12:01
Acabo de veure el resultat del partit de la final de Copa.
Només veient el resultat, victòria per 1 a 0 a la pròloga, semblaria un partit molt igualat. Però veient les estadístiques, la diferència haurà estat gran, molt gran.
Enhorabona Kemk per aquest nou títol!!
2022-05-02 16:03:22
Gràcies!! Buf, ha costat molt!
2022-06-10 18:35:15
Enhorabona Kemk, una altra lliga més al pot.
Cada cop hi ha més diferència entre el teu equip i el meu. El resultat no deixa cap dubte.
Ara veurem com funciona aquesta propera temporada, a veure si hi ha alguns canvis que facin que vulgui continuar jugant.
Aquesta temporada que ara acabem no ha estat precisament del meu gust, els ingressos han baixat molt, per la qual cosa se'm fa molt però molt difícil fer un equip amb una mica de cara i ulls.
Per continuar tenint ganes de jugar, necessito que canviïn algunes coses ja, com el tipus d'entrenament que fa temps que es diu que es farà. I carai, que els patrocinadors tornin una altra vegada amb més diners.
Si hi ha nou entrenament, tindré alguna cosa per entretenir-me, com intentar fer amb el pas de les temporades un equip més que decent amb una majoria clara de jugadors del planter.
2022-06-17 00:38:53
Merci!

Tenstota la raó. Jo ara portava molts dies sense entrar. També és que la feina no em deixa gaire temps, actualment.

A veure si aviat tenim notícies dels canvis en l'entrenament.
2022-09-07 20:25:52
Felicitats Kemk, una altra lliga a la butxaca. No he vist el partit (fa mesos que no en veig cap) però veient el resultat, és clar que no hi ha hagut color. La diferència actual entre un equip i un altre és enorme.
Fa uns mesos que estic pensan abandonar sokker, ja no em motiva el joc. I això que estava convençut que amb els canvis tornaria la motivació, però res més lluny de la realitat.
2022-09-08 03:19:55
Gràcies, company!

T'entenc. A mi em costa molt d'estar al dia amb les alineacions i tot això. La principal pega, però, es que no hi ha cap indici de que entrin nous usuaris a Andorra.
2022-12-08 16:30:39
Enhorabona Kemk, ja tens una altra lliga al sac!!

Com hauràs vist, he fet una mica de neteja. Setmanes enrere vaig vendre diversos jugadors, total no sabia què fer amb ells. Tots amb certa edat i sense possibilitat de poder mantenir-ne el salari. (estic com el Barça)
De moment segueixo en el joc, però entro quan me'n recordo, no és per falta de temps, sinó de ganes. Estic molt desanimat amb sokker, crec que fins i tot he estat alguna setmana sense jugar partit amistós i també crec (i dic crec, perquè ni m'ho he mirat) que més d'un i dos partits seguits ha jugat en el mateix onze.

Ara les lligues ja no són tan emocionants com temporades enrere, actualment no puc ni tan sols posar-li una mica d'intriga, amb allò de si saltarà o no la sorpresa.

I ara a veure si aquesta propera champions tens una mica més de sort amb els rivals i aconsegueixes jugar unes quantes eliminatòries.
Molta sort, campió!!
2022-12-08 23:22:09
Moltes gràcies!! Jo renunciaria a tot per poder tenir més companys de lliga.

Espero que mantinguis els ànims, ja que sense tu això seria un desert. A poc que puguis, mantén l'equip i potser més endavant et tornes a engrescar molt.

Jo, últimament estic més animat i entro al joc sovint. Hi ha novetats molt interessants com ara el nou nivell (en principi en diran galàctic) i l'acceleració del sistema d'entrenament; augmenta la velocitat de progrés fins a equiparar 1 temporada actual amb una de les d'abans. En general m'està agradant el nou sokker, tot i que enyoro una mica la simplicitat de les pàgines. Espero que més d'hora o més tard puguem tornar a gaudir dels vells skins. :)

Ah, pels amistosos de pretemporada he repartit els jugadors en 3 partits.

Ànims!!
2022-12-10 20:56:49
De moment aguantaré en el sokker, però no perquè tingui moltes ganes.