Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!

Subject: Jornada a Jornada

2021-11-15 20:43:46
Crec que un a motivat a l'altre i per això s'ha arribat a aquest nivell.
2021-11-15 21:08:02
Congratulation !!! Great fight for the first płace In table :)

Guys
Did you watch match Andorra Poland on the stadium?
2021-11-15 21:17:08
Thank you!

I didn't.
2021-11-18 20:34:45
No, no vaig veure el partit.
2021-12-05 22:12:05
Comencem bé la lliga, amb un bon partit i amb victòria visitant per 2 a 3

Tot i haver perdut, estic content doncs crec que he realitzat un bon partit i si no he aconseguit un millor resultat és simplement perquè el Lleida ha jugat encara millor. Enhorabona Kemk !!!
2021-12-06 13:34:16
Merci, ha anat de poc! Gran partit!
2022-01-12 19:17:32
Tingues compassió de mi i no em fotis molts gols. Coforma't amb una victòria una mica ajustada, que no passi dels dos gols de diferència!!!
Dins una estoneta començarà la final de Copa i aquesta vegada, amb un clar favorit (pràcticament sense opció a la sorpresa) I no és que el meu equip hagi baixat molt de nivell (que si que ho ha fet una miqueta) sinó que el teu cada cop va a més.
2022-01-12 20:32:47
Avui era un partit en què tenia clar que no el podria guanyar. Sóc conscient que tinc un equip inferior al Lleida i no crec en miracles.
Però el que és aquest joc, l'equip que ha dominat, rondat més a camp contrari i xutat més a porteria (14 a 7) a acabat perdent.
La qualificació mitjana dels equips ha estat de 73.7 i 75.4 en total molt a prop de 150 una cosa que semblava impossible temps enrere en un partit amb dos equips andorrans.
Si jugadors com Kochan, Jurisons o Salvat, avui haguessin estat en molt bon estat de forma, segur que hauríem arribat i segurament superat els 150 de qualificació conjunta.
2022-01-13 13:57:34
PEBROTS - F.C. Lleida 3:2

Enhorabona, campió!!!!

Quin tros de partit! Ja t'ho dic jo que arribarem a 80 en unes poques temporades. Espero veure molts partits d'aquesta rivalitat durant molt de temps.

Ha estat un partit molt intens i vibrant. En cap moment m'he vist guanyant fàcilment. Si bé he xutat més les bones combinacions i una tàctica molt incisiva han fet que l'encert fos teu.

I com molt bé has dit així és el joc.

Ens veiem!!!!
(edited)
2022-01-13 16:52:31
Crec que el teu equip està cada vegada més a prop d'arribar a una valoració de 80
Si haguessis tingut jugadors com Kochan o Jurisons en un bon nivell de forma, ara mateix estaríem parlant que el teu equip ahir hagués estat rondant els 77 de valoració. I el meu equip amb un Salvat que hagués estat al nivell de fa unes setmanes i un Ferrera a un nivell també alt, potser hagués fregat els 75
Però com ja t'he dit, el meu equip no dóna per més. Ara mateix tinc ganes que aquest joc canviï el sistema d'entrenament i amb el temps fer un equip competitiu amb jugadors de casa.
Per cert, crec que hauries de jugar tots els partits arcades que puguis, ja que a part d'anar provant tàctiques, pots anar pujant el rànquing del teu equip. Ara mateix crec que superes els 5.700
No sé si és així, si no ho és, em corregeixes. Crec que els equips de més rànquing s'enfronten als de menys i si és així, a les primeres rondes evitaries als "cocos" de la competició.
Aquesta lliga la guanyaràs perquè encara que em torni a sonar la flauta a l'últim partit de lliga i aconsegueixi guanyar, per l'average tu seràs campió.
Jo seguiré com fins ara, que no jugaran tots els millors jugadors als partits de lliga. Execte contra tu, no és que et tingui mania (ha ha ha...) és simplement que és un partit diferent, és el millor partit que es pot veure actualment a la lliga andorrana.
2022-01-14 00:38:26
He sacrificat uns quants joves per fer calaix i he pogut fitxar 2 cracks vells però un d'ells impressionant (Teodor Kierski; 16-17-17 i 8-16-16).

He hagut de vendre bones promeses que estaven entrenant per aconseguir diners . Una passa enrere i dues endavant :) Ara me n'ha sortit un de molt bo de l'escola que espero sigui un futur crack.
El sistema d'entrenament segurament no s'implementarà fins a finals de la temporada que ve, així que m'he quedat sense opcions de conservar tant de temps jugadors que no són compatibles amb l'actual sistema.

La temporada que ve estrenarem nou sistema de lliga, preparem-nos!

Els arcade no donen punts de rànquing que jo sàpiga...

No sé si és així, si no ho és, em corregeixes. Crec que els equips de més rànquing s'enfronten als de menys i si és així, a les primeres rondes evitaries als "cocos" de la competició.

Més o menys, es fan 2 grups; els de més puntuació contra els de menys però llavors hi ha sorteig. entrar en el grup superior et permet evitar els cocos :) Com a la copa d'Andorra.

Fot-li canya, que la teva competència és vital per seguir progressant junts.

Salut i molta sort!
2022-01-15 18:08:05
Continuaré intentant tenir un equip competitiu, això farà que hagis de seguir esforçant-te sense poder baixar la guàrdia. D'aquesta manera estic segur que podràs arribar molt lluny a les properes champions i qui sap si algun dia podràs lluitar per guanyar-la.
Podries provar de jugar uns quants partits arcade i després de jugar-los, veure si varia o no la puntuació del rànquing. Si no varia, doncs res, però si veus que si, no ho dubtis, juga tants partits arcade com puguis. I més tenint l'equipàs que tens, aconseguiries molts punts.
Molta sort company!!
2022-01-16 15:04:44
Merci!!

Podries provar de jugar uns quants partits arcade i després de jugar-los, veure si varia o no la puntuació del rànquing.

Bona idea, ho comprovaré. :)

Igualment company, molta sort!!
2022-03-06 20:39:02
Abans de res i malgrat que avui t'he pogut guanyar, he de donar-te l'enhorabona, tornes a ser el CAMPIÓ i ja tens una altra lliga al sac!!
Sens dubte l'expulsió del teu central només començar el partit a estat clau perquè em pogués emportar els tres punts.
Ara ja toca pensar a la champions, tens equip per arribar molt lluny a la competició!!
2022-03-07 15:33:09

F.C. Lleida - PEBROTS 1:4



Ei, moltes gràcies!

Quin partit! No hi ha dubte que has merescut guanyar. Tens un equipàs i molt bon sistema tàctic. Menció especial a Kacper Major que ha fet 4 gols!

Sort n'he tingut del goal average.

A veure que puc fer a la champions, però sé que encara no tinc l'equip necessari per arribar gaire lluny.
2022-03-09 18:58:46
Crec que estàs en el bon camí de fer un equipàs. Encara ets una mica lluny per poder lluitar per guanyar la champions, però crec que tens un equip prou bo per plantar cara i superar molts dels equips que jugaran la competició.
Si segueixes així, aconseguiràs fer d'aquest equip un dels millors de sokker.

No em puc queixar del nivell del meu equip, però s'està fent vell i no tinc diners per fitxar.
Ara la meva única il·lusió és que canviï l'entrenament i tornar a intentar créixer des de la base.

En aquest últim partit que hem jugat, et puc assegurar que em va sorprendre i de quina manera el resultat final. Estic segur que l'expulsió del teu central va ser determinant per poder guanyar com ho vaig fer.

Espero que segueixis millorant, perquè m'agradaria veure't més aviat que tard jugant uns quarts de final de champions i si ho guanyes, doncs imagina't!!