Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Slovensko U21 Colombia U21
defend Tactiek C-D-2MD-2A-TP
52% Balbezit 48%
40% Spel op eigen helft 60%
8 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 5
47.8 gemiddelde waardering 43.8
good Schieten adequate
good Passen average
good Verdedigen adequate


8e minuut.
Nezbeda passt de bal in één keer door. Krídlo bereikt de bal nog maar net als eerste. Krídlo passt de bal zonder na te denken. Bilnica rent richting de bal. Bilnica haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Urrutia geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cajhan met de inworp. Tyminský rent richting de bal. Tyminský geeft de bal voor. Lleras bokst de bal weg. Krídlo rent richting de bal. Krídlo draait met de bal, schiet en ... Paal!

33e minuut.
Krídlo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramírez bereikt de bal nog maar net als eerste. Krídlo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ramírez wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

40e minuut.
Urrutia onderschept slim de pass. Urrutia geeft een hoge lob. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Cajhan zal de hoekschop nemen. Krídlo maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Nezbeda probeert naar een medespeler te passen. Cajhan rent richting de bal. Lozano begaat een overtreding. Lozano krijgt een gele kaart. Cajhan raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Téllez komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Slovensko U21 34%, Colombia U21 66%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Slovensko U21 - Colombia U21 0:0

46e minuut.
Buksár passt de bal zonder na te denken. Urrutia is nu in balbezit. Urrutia geeft een hoge lob. Buksár is nu in balbezit. Buksár geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Inworp. Marulanda komt het veld opgelopen. Soto komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Inworp. Salamon komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Rajnič bereikt de bal nog maar net als eerste. Rajnič geeft een lange en hoge pass. Monzón kopt de bal weg. Bilnica is nu in balbezit. Bilnica draait met de bal, schiet en ... Lleras verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

84e minuut.
Monzón probeert de bal aan de voet te houden. Salamon met een sublieme pass. Bilnica is nu in balbezit. Bilnica draait met de bal, schiet en ... Lleras probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Slovensko U21 - Colombia U21 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Slovensko U21 45%, Colombia U21 55%.
Slovensko U21 - Colombia U21 1:0