Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Slovensko U21 Colombia U21
defend Taktika C-D-2MD-2A-TP
52% Labdabirtoklás 48%
40% Támadás a térfeleken 60%
8 Kapuralövések 0
2 Szabálytalanságok 1
0 Sárga lapok 1
0 Piros lapok 0
1 Lesek 5
47.8 átlagértékelés 43.8
good Lövés adequate
good Passzolás average
good Védekezés adequate


8 perc.
Nezbeda egyből továbbteszi. Krídlo csap le a labdára először. Krídlo abban a pillanatban továbbteszi. Bilnica közeledik a labdához. Bilnica nagyszerű kísérletet tesz a gólszerzésre. A kapus óriási hibát vét, elveszít egy könnyű labdát.

9 perc.
Urrutia felíveli. Kirúgják az oldalvonalon túlra. Cajhan bedobja a labdát. Tyminský közeledik a labdához. Tyminský középre adja. Lleras kiüti a labdát. Krídlo közeledik a labdához. Krídlo lefordul és lő... Kapufa!

33 perc.
Krídlo csap le a labdára először. Ramírez csap le a labdára először. Krídlo buktatja ellenfelét. Szabálytalanság! Ramírez orvosi ellátásra szorul, feláll, de sántikál.

40 perc.
Urrutia elcsípi az átadást. Urrutia magasan a légtérbe küldi. Az asszisztens a szögletzászlóra mutat. Hatalmas a tömörülés a kapu előterében. Cajhan elvégzi a szögletet. Krídlo csukafejest hajt végre. A kapus kiejti a labdát.
Ez közel volt.

43 perc.
Nezbeda megpróbál passzolni. Cajhan közeledik a labdához. Lozano szabálytalankodik. Lozano figyelmeztetve. Cajhan megsérült az összecsapásban, lehet hogy le kell cserélni.

45 perc.
Kirúgják az oldalvonalon túlra. Téllez pályára lép.

Vége a félidőnek, a csapatok az öltözőbe vonulnak. A szurkolók tapssal köszönik meg a nagyszerű játékot.
A térfeleken való támadások aránya: Slovensko U21 34%, Colombia U21 66%.
Egyik csapat sem tudta megtörni a jeget.
Slovensko U21 - Colombia U21 0:0

46 perc.
Buksár abban a pillanatban továbbteszi. Urrutia birtokba veszi. Urrutia magasan a légtérbe küldi. Buksár birtokba veszi. Buksár felíveli.
Pár centin múlott.

60 perc.
Bedobás. Marulanda pályára lép. Soto pályára lép.

72 perc.
Bedobás. Salamon pályára lép.

74 perc.
Rajnič csap le a labdára először. Rajnič felíveli. Monzón kifejeli a labdát. Bilnica birtokba veszi. Bilnica lefordul és lő... Lleras beleér a labdába, megváltoztatva ezzel annak útvonalát.

84 perc.
Monzón megpróbálja lekezelni a labdát. Salamon fantasztikus passzt ad. Bilnica birtokba veszi. Bilnica lefordul és lő... Lleras kétségbeesetten kap a labda után.
GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL!!!
Slovensko U21 - Colombia U21 1:0

Vége a félidőnek, a csapatok az öltözőbe vonulnak. A szurkolók tapssal köszönik meg a nagyszerű játékot.
A térfeleken való támadások aránya: Slovensko U21 45%, Colombia U21 55%.
Slovensko U21 - Colombia U21 1:0