Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
  • Dátum: 2019-10-13 16:18
  • Bajnoki meccs: Serie D.27
  • Stadion: eagle65 Arena
  • Időjárás: heavy clouds
    heavy shower
  • Nézőszám: 24413
eagle65 F.C. UGHENTUS
1900 Taktika QUTDSP
44% Labdabirtoklás 56%
56% Támadás a térfeleken 44%
13 Kapuralövések 10
3 Szabálytalanságok 6
0 Sárga lapok 1
0 Piros lapok 0
2 Lesek 2
54.3 átlagértékelés 56.5
excellent Lövés very good
solid Passzolás solid
solid Védekezés very good


4 perc.
Środziński elcsípi az átadást. Środziński abban a pillanatban továbbteszi. Deniz egyenesen előrelövi a labdát. Środziński felíveli. Cristoferi csukafejest hajt végre.
Pár centin múlott.

19 perc.
Środziński bedobja a labdát. Christophe közeledik a labdához. Christophe fantasztikus passzt ad. Cristoferi közeledik a labdához. Cristoferi lefordul és lő...
GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL!!!
eagle65 - F.C. UGHENTUS 0:1

22 perc.
Piţigoi birtokba veszi. Vînătoru brutálisan lép oda a büntetőterületen belül. 11-es! Piţigoi megsérült. A fájdalomtól majdnem sírva fakad! Piţigoi néz szembe a kapussal a büntetőnél. Majd egy pillanat koncentráció után nekifut.
GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL!!! Ez egy szoros meccs - döntetlen!
eagle65 - F.C. UGHENTUS 1:1

23 perc.
Kirúgják az oldalvonalon túlra. Corrada gyorsan bedobja a labdát. Cabuto birtokba veszi. Cabuto felíveli. Lutas beleteszi a fejét.
Pár centin múlott.

25 perc.
Prandelli abban a pillanatban továbbteszi. Deniz csap le a labdára először. Deniz egyből továbbteszi. Cristoferi közeledik a labdához. Cristoferi lő.
Ez közel volt.

29 perc.
Vînătoru egyenesen előrelövi a labdát. Środziński birtokba veszi. Środziński egyből továbbteszi. Christophe közeledik a labdához. Christophe lefordul és lő... Mederski beleér a labdába, megváltoztatva ezzel annak útvonalát.

30 perc.
Katsamanis kifejeli a labdát. Prandelli birtokba veszi. Prandelli fantasztikus passzt ad. Christophe birtokba veszi. Christophe lefordul és lő... A labda csavarodik, de nem eléggé, éppencsak súrolja a kapufát.
Micsoda lehetőség!

31 perc.
Vincour kifejeli a labdát. Itt jön Mołda, akinek van egy kis problémája a labda kezelésével. Lutas birtokba veszi. Piţigoi közeledik a labdához. Piţigoi lő. A kapus óriási hibát vét, elveszít egy könnyű labdát.

31 perc.
Vincour birtokba veszi. Vincour magasan a légtérbe küldi. Piţigoi birtokba veszi. Piţigoi lő.
GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL!!!
eagle65 - F.C. UGHENTUS 2:1

39 perc.
Christophe csap le a labdára először. Christophe középre adja. Werner középre adja. Katsamanis egyenesen előrelövi a labdát. Prandelli középre adja.
Pár centin múlott.

40 perc.
Deniz bajban van a labdakezeléssel. Vincour csap le a labdára először. Deniz buktatja ellenfelét. Szabálytalanság! Deniz figyelmeztetve.

Vége a félidőnek, a csapatok az öltözőbe vonulnak. A szurkolók tapssal köszönik meg a nagyszerű játékot.
A térfeleken való támadások aránya: eagle65 60%, F.C. UGHENTUS 40%.
eagle65 - F.C. UGHENTUS 2:1

49 perc.
Środziński csap le a labdára először. Środziński abban a pillanatban továbbteszi. Cristoferi rosszul kezeli a labdát. Cristoferi lefordul és lő... Mederski reménytelenül dobja magát a labda után.
GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL!!! Ez egy szoros meccs - döntetlen!
eagle65 - F.C. UGHENTUS 2:2

49 perc.
Noueili egyenesen előrelövi a labdát. Piţigoi birtokba veszi. Piţigoi lő. Bled kiüti a labdát.
Micsoda lehetőség!

56 perc.
Az asszisztens emeli a zászlóját. Noueili lesen van. Adelsberger pályára lép.

62 perc.
Bălăcescu felíveli. Bedobás. Deniz gyorsan bedobja a labdát. Cristoferi birtokba veszi. Cristoferi lefordul és lő... Mederski beleér a labdába, megváltoztatva ezzel annak útvonalát. Kapufa.

63 perc.
Vincour birtokba veszi. Vincour magasan a légtérbe küldi. Lutas birtokba veszi. Lutas lő. Bled hatalmasat vetődik, de nem éri el a labdát.
GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL!!!
eagle65 - F.C. UGHENTUS 3:2

70 perc.
Piţigoi csap le a labdára először. Chiodo szabálytalankodik. Piţigoi megsérült az összecsapásban. Lamy pályára lép.

73 perc.
Heydərli felíveli. Bedobás. Vincour bedobja a labdát. Cabuto felíveli. Piţigoi fejel. Bled megpróbálja megfogni a labdát, de az kicsúszik a kezei közül.

77 perc.
Az asszisztens emeli a zászlóját. Cristoferi lesen van. Rydol pályára lép.

81 perc.
Lutas kifejeli a labdát. Vincour mellreveszi. Vincour megpróbál passzolni. Itt jön Piţigoi, akinek van egy kis problémája a labda kezelésével. Piţigoi lefordul és lő... Kapufa!
GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL!!!
eagle65 - F.C. UGHENTUS 4:2

84 perc.
Vincour birtokba veszi. Vincour magasan a légtérbe küldi. Piţigoi közeledik a labdához. Piţigoi nagyszerű kísérletet tesz a gólszerzésre. Bled kétségbeesetten kap a labda után.
GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL!!!
eagle65 - F.C. UGHENTUS 5:2

Vége a félidőnek, a csapatok az öltözőbe vonulnak. A szurkolók tapssal köszönik meg a nagyszerű játékot.
A térfeleken való támadások aránya: eagle65 52%, F.C. UGHENTUS 48%.
eagle65 - F.C. UGHENTUS 5:2