Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Brazil Croatia
sim433 Tactiek sim4321
50% Balbezit 50%
45% Spel op eigen helft 55%
15 Doelpogingen 6
5 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
84.7 gemiddelde waardering 79.5
brilliant Schieten incredible
magical Passen brilliant
brilliant Verdedigen brilliant


5e minuut.
dos Santos is nu in balbezit. dos Santos passt de bal zonder na te denken. Gustavo rent richting de bal. Gustavo geeft een lange en hoge pass. Chaves springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Kovačić bereikt de bal nog maar net als eerste. Gustavo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kovačić is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Srna zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Olić maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
da Silva onderschept slim de pass. da Silva passt de bal zonder na te denken. Chaves is nu in balbezit. Chaves draait met de bal, schiet en ... Pletikosa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Brazil - Croatia 1:0

19e minuut.
Mandžukić heeft problemen om de bal te vangen. Alves onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Perišić. Alves roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Alves kan niet meer verder spelen. Douglas komt het veld opgelopen.

31e minuut.
Ćorluka met een sublieme pass. Modrić rent richting de bal. Bezerra onderschept slim de pass. Bezerra geeft de bal voor. Chaves krijgt zijn hoofd ertegen. Pletikosa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Gustavo bereikt de bal nog maar net als eerste. Srna rent richting de bal. Gustavo onderschept slim de pass. Gustavo geeft een hoge lob. Chaves krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Gustavo geeft een hoge lob. Chaves is nu in balbezit. Chaves met een sublieme pass. Vieira is nu in balbezit. Vieira schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Brazil - Croatia 2:0

45e minuut.
dos Santos speelt de bal door. Chaves bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ćorluka. Ćorluka krijgt een gele kaart. Chaves raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Douglas neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Brazil 46%, Croatia 54%.
Brazil - Croatia 2:0

55e minuut.
Olić bereikt de bal nog maar net als eerste. Olić geeft de bal voor. Modrić rent richting de bal. Modrić geeft een hoge lob. Olić springt en kopt de bal. César probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Brazil - Croatia 2:1

57e minuut.
Vieira onderschept slim de pass. Vieira geeft een hoge lob. Chaves kopt de bal weg. da Silva probeert de bal met de borst te controleren. da Silva schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Kovačić heeft problemen om de bal te vangen. Kovačić met een sublieme pass. Mandžukić bereikt de bal nog maar net als eerste. Mandžukić schiet op doel. César maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Brazil - Croatia 2:2

65e minuut.
da Silva bereikt de bal nog maar net als eerste. da Silva speelt de bal door. Chaves rent richting de bal. Chaves draait met de bal, schiet en ... Pletikosa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Brazil - Croatia 3:2

72e minuut.
Ćorluka passt de bal in één keer door. da Silva rent richting de bal. da Silva passt de bal met de wreef. Chaves is nu in balbezit. Chaves schiet op doel. Pletikosa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Lovren is nu in balbezit. Lovren geeft de bal voor. Luiz kopt de bal weg. Bezerra bereikt de bal nog maar net als eerste. Bezerra geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
dos Santos speelt de bal door. da Silva met een sublieme pass. Vieira is nu in balbezit. Vieira geeft een lange en hoge pass. da Silva maakt een snoekduik en kopt de bal. Pletikosa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Srna rent richting de bal. Srna geeft een hoge lob. Mandžukić probeert de bal met de borst te controleren. Luiz geeft een hoge lob. Chaves krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Brazil - Croatia 4:2

87e minuut.
Pranjić geeft een hoge lob. Douglas kopt de bal weg. Vieira is nu in balbezit. Vieira geeft een hoge lob. da Silva springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Brazil 45%, Croatia 55%.
Brazil - Croatia 4:2