Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Brazil Croatia
sim433 Тактики sim4321
50% Посед 50%
45% Игра на половината 55%
15 Шутирања 6
5 Прекршоци 3
0 Жолти картони 1
0 Црвени катони 0
0 Офсајди 0
84.7 просечна оценка 79.5
brilliant Шутирање incredible
magical Додавање brilliant
brilliant Одбрана brilliant


5 минута.
dos Santos ја превзема контролата. dos Santos без многу размислување ја додава топката. Gustavo ја прифати топката. Gustavo додава висока топка. Chaves успеа да скокне највисоко и да упати удар со глава. Голманот ја испуштa топката. Каков несмасен потег!

12 минута.
Kovačić успеа прв да стигне до топката. Gustavo го сопна противникот. Тоа е прекршок! Повредениот играч, Kovačić, брзо се исправа на нозе. Изгледа дека се е во ред со него! Srna изгледа дека ќе ја уфрли топката во шестнаесетникот, тој зема кус залет. Olić се нурна со глава по топката.
Тоа беше блиску.

13 минута.
da Silva вешто го пресече додавањето. da Silva без многу размислување ја додава топката. Chaves ја превзема контролата. Chaves се врти и шутира... Pletikosa безнадежно се фрла по топката.
ГОООООООООООООООООООЛ!!!
Brazil - Croatia 1:0

19 минута.
Еве го Mandžukić, има мали проблеми со прифаќање на топката. Alves вешто го пресече додавањето. Судијата ја прекина играта поради прекршокот од Perišić. Alves се превртува од болка, ќе мора да биде заменет. Alves не може да продолжи да игра. Douglas влегува во игра.

31 минута.
Ćorluka неверојатно додава. Modrić ја прифати топката. Bezerra вешто го пресече додавањето. Bezerra нафрлува. Chaves ја зафати топката со глава. Pletikosa успеа да одбрани со врвот на прстите.

33 минута.
Gustavo успеа прв да стигне до топката. Srna ја прифати топката. Gustavo вешто го пресече додавањето. Gustavo лобува високо во воздухот. Chaves ја зафати топката со глава. Голманот ја испуштa топката. Каков несмасен потег!

36 минута.
Gustavo лобува високо во воздухот. Chaves ја превзема контролата. Chaves неверојатно додава. Vieira ја превзема контролата. Vieira шутира.
ГОООООООООООООООООООЛ!!!
Brazil - Croatia 2:0

45 минута.
dos Santos ја уфрла топката. Chaves успеа прв да стигне до топката. Судијата ја прекина играта поради прекршокот од Ćorluka. Ćorluka е опоменат. Chaves е повреден при сударот. Далечината до голот не е голема. Douglas зема залет и изведува продорен слободен удар.
Тоа беше блиску.

Играчите го напуштаат теренот на крај од полувремето. Навивачите со силен аплауз ја наградуваат одличната игра на двете екипи.
Статистика на играње на половината: Brazil 46%, Croatia 54%.
Brazil - Croatia 2:0

55 минута.
Olić успеа прв да стигне до топката. Olić нафрлува. Modrić ја прифати топката. Modrić лобува високо во воздухот. Olić успеа да скокне највисоко и да упати удар со глава. César се обидuva да ја задржи топката, но таа му се излизга од рацете.
ГОООООООООООООООООООЛ!!!
Brazil - Croatia 2:1

57 минута.
Vieira вешто го пресече додавањето. Vieira лобува високо во воздухот. Chaves добро одигра со глава. da Silva се обиде да ја смири топката со гради. da Silva шутира.
Неверојатна шанса!

64 минута.
Еве го Kovačić, има мали проблеми со прифаќање на топката. Kovačić неверојатно додава. Mandžukić успеа прв да стигне до топката. Mandžukić шутира. César се фрла по топката, но ја промашува.
ГОООООООООООООООООООЛ!!! Резултатот е израмнет - нерешено!
Brazil - Croatia 2:2

65 минута.
da Silva успеа прв да стигне до топката. da Silva ја уфрла топката. Chaves ја прифати топката. Chaves се врти и шутира... Pletikosa безнадежно се фрла по топката.
ГОООООООООООООООООООЛ!!!
Brazil - Croatia 3:2

72 минута.
Ćorluka брзо ја додава топката. da Silva ја прифати топката. da Silva во од ја додава топката. Chaves ја превзема контролата. Chaves шутира. Pletikosa чудесно го смени правецот на топката. Lovren ја превзема контролата. Lovren нафрлува. Luiz добро одигра со глава. Bezerra успеа прв да стигне до топката. Bezerra нафрлува.
Неверојатна шанса!

73 минута.
dos Santos ја уфрла топката. da Silva неверојатно додава. Vieira ја превзема контролата. Vieira додава висока топка. da Silva се нурна со глава по топката. Pletikosa успеа да одбрани со врвот на прстите. Srna ја прифати топката. Srna лобува високо во воздухот. Mandžukić се обиде да ја смири топката со гради. Luiz лобува високо во воздухот. Chaves ја зафати топката со глава.
ГОООООООООООООООООООЛ!!!
Brazil - Croatia 4:2

87 минута.
Pranjić лобува високо во воздухот. Douglas добро одигра со глава. Vieira ја превзема контролата. Vieira лобува високо во воздухот. da Silva успеа да скокне највисоко и да упати удар со глава.
Промашено за неколку сантиметри.

Играчите го напуштаат теренот на крај од полувремето. Навивачите со силен аплауз ја наградуваат одличната игра на двете екипи.
Статистика на играње на половината: Brazil 45%, Croatia 55%.
Brazil - Croatia 4:2