Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Brazil Croatia
sim433 Tàctiques sim4321
50% Possessió 50%
45% Joc al propi camp 55%
15 Xuts 6
5 Faltes 3
0 Targetes grogues 1
0 Targetes vermelles 0
0 Fores de joc 0
84.7 Qualificació mitjana 79.5
brilliant Qualificació xuts incredible
magical Qualificació passades brilliant
brilliant Qualificació defensa brilliant


5 minut.
dos Santos hi arriba bé, la pilota serà seva. dos Santos passa la pilota envoltat de contraris. Gustavo corre cap a la pilota. Gustavo la colpeja, és una pilota elevada. Chaves salta i toca de cap. El porter no pot parar-la bé i la pilota li cau de les mans. Quin porter més tou!

12 minut.
Kovačić està ben situat per a jugar-la. Gustavo ha fet la traveta a un rival. Això és falta! El jugador que s`havia fet mal, Kovačić, es posa dempeus ràpidament. Sembla que s`ha recuperat! Srna sembla que centrarà cap a l`àrea , agafa un mica d`embranzida. Olić fa un cop de cap en planxa.
No ha entrat. Ho hauria pogut fer millor.

13 minut.
da Silva, molt llest, intercepta la passada. da Silva passa la pilota envoltat de contraris. Chaves hi arriba bé, la pilota serà seva. Chaves fa la mitja volta i xuta... Pletikosa es llença desesperadament.
GOOOOOOOOOOOOL!!!
Brazil - Croatia 1:0

19 minut.
Hi va Mandžukić, que no acaba de controlar la bola. Alves, molt llest, intercepta la passada. L`àrbitre ha xiulat la falta, Perišić ha fet una falta lletja, molt lletja. Alves es caragola de dolor, segurament hi haurà un canvi. Alves no podrà continuar jugant. Douglas ha entrat al terreny de joc.

31 minut.
Ćorluka la passa en llarg. Modrić corre cap a la pilota. Bezerra, molt llest, intercepta la passada. Bezerra centra, pilota dividida. Chaves aconsegueix ficar-hi el cap. Pletikosa desvia la pilota amb la punta dels dits.

33 minut.
Gustavo està ben situat per a jugar-la. Srna corre cap a la pilota. Gustavo, molt llest, intercepta la passada. Gustavo aixeca la pilota. Chaves aconsegueix ficar-hi el cap. El porter no pot parar-la bé i la pilota li cau de les mans. Quin porter més tou!

36 minut.
Gustavo aixeca la pilota. Chaves hi arriba bé, la pilota serà seva. Chaves la passa en llarg. Vieira hi arriba bé, la pilota serà seva. Vieira xuta.
GOOOOOOOOOOOOL!!!
Brazil - Croatia 2:0

45 minut.
dos Santos fa una passada a l`espai. Chaves està ben situat per a jugar-la. L`àrbitre ha xiulat la falta, Ćorluka ha fet una falta lletja, molt lletja. Advertència per a Ćorluka. Serà targeta? Chaves s`ha fet mal en la topada. Esperem que no sigui important. La pilota no és gaire lluny de la porteria. Douglas agafa embranzida, i xuta la pilota a rebentar.
No ha entrat. Ho hauria pogut fer millor.

Els equips deixen el camp al final del temps reglamentari. El públic aplaudeix tots dos equips.
Les estadístiques de joc al propi camp: Brazil 46%, Croatia 54%.
Brazil - Croatia 2:0

55 minut.
Olić està ben situat per a jugar-la. Olić centra, pilota dividida. Modrić corre cap a la pilota. Modrić aixeca la pilota. Olić salta i toca de cap. César prova de capturar-la, però la pilota li rellisca i se li escapa de les mans.
GOOOOOOOOOOOOL!!!
Brazil - Croatia 2:1

57 minut.
Vieira, molt llest, intercepta la passada. Vieira aixeca la pilota. Chaves ha pogut fer un cop de cap. da Silva intenta controlar-la amb el pit. da Silva xuta.
Això ha estat una bona ocasió de gol!

64 minut.
Hi va Kovačić, que no acaba de controlar la bola. Kovačić la passa en llarg. Mandžukić està ben situat per a jugar-la. Mandžukić xuta. César fa una extraordinària estirada, però no hi arriba.
GOOOOOOOOOOOOL!!! És un partit igualat, el marcador mostra un empat!
Brazil - Croatia 2:2

65 minut.
da Silva està ben situat per a jugar-la. da Silva fa una passada a l`espai. Chaves corre cap a la pilota. Chaves fa la mitja volta i xuta... Pletikosa es llença desesperadament.
GOOOOOOOOOOOOL!!!
Brazil - Croatia 3:2

72 minut.
Ćorluka la passa al primer toc. da Silva corre cap a la pilota. da Silva la toca amb l`empenya. Chaves hi arriba bé, la pilota serà seva. Chaves xuta. Pletikosa ha canviat miraculosament la trajectòria de la pilota. Lovren hi arriba bé, la pilota serà seva. Lovren centra, pilota dividida. Luiz ha pogut fer un cop de cap. Bezerra està ben situat per a jugar-la. Bezerra centra, pilota dividida.
Això ha estat una bona ocasió de gol!

73 minut.
dos Santos fa una passada a l`espai. da Silva la passa en llarg. Vieira hi arriba bé, la pilota serà seva. Vieira la colpeja, és una pilota elevada. da Silva fa un cop de cap en planxa. Pletikosa desvia la pilota amb la punta dels dits. Srna corre cap a la pilota. Srna aixeca la pilota. Mandžukić intenta controlar-la amb el pit. Luiz aixeca la pilota. Chaves aconsegueix ficar-hi el cap.
GOOOOOOOOOOOOL!!!
Brazil - Croatia 4:2

87 minut.
Pranjić aixeca la pilota. Douglas ha pogut fer un cop de cap. Vieira hi arriba bé, la pilota serà seva. Vieira aixeca la pilota. da Silva salta i toca de cap.
Ha fallat pels pèls.

Els equips deixen el camp al final del temps reglamentari. El públic aplaudeix tots dos equips.
Les estadístiques de joc al propi camp: Brazil 45%, Croatia 55%.
Brazil - Croatia 4:2